Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 7 december 2019

Label 'dream'

Lieve lezers,

Mijn eerste blog voor Hobbyvision, hoe spannend! 
Dit label heb ik grotendeels met de producten uit de lijn van Jenine's Mindful Art serie van Studio Light gemaakt. Prachtige spulletjes.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik ben begonnen met het muzieknoten rijstpapier, dat heb ik met decoupagelijm op een strookje papier geplakt en vervolgens heb ik de labelpons van Vaessen gebruikt om er een label van te maken.




De volgende stap was het aanbrengen van de modelling paste op het label, ik heb een stencil uit de serie van Jenine's Mindful Art gebruikt. Het effect is echt mooi!



Met een teal kleurtje waterverf heb ik kleur aangebracht, je gebruikt hiervoor een grotere kwast en dept feitelijk de verf op de ondergrond. In Jenine haar tweede serie (die 14 december in de winkels ligt) zit een prachtige watercolor set met kleuren die bij de Mindful Art serie passen.


De volgende stap was het kleuren van alle embellishments. Al eerder had ik met een kleimal van Finnabair de manen gemaakt, deze heb ik gekleurd met een wax. Je kunt hiervoor allerlei waxen gebruiken, je hebt ook hele mooie van Cadence voor een leuk prijsje!





Ik had al eerder sterretjes gestanst, deze heb ik met het supermooie embossing poeder van Stampendous bewerkt. Zo'n mooi effect!!

Het plakken mocht beginnen. Met gel medium heb ik ook nog 3D balletjes van Powertex aangebracht. Je neemt een kwastje en mengt de gel medium met de balletjes. Vervolgens plak je ze waar je ze wilt hebben, je ziet later niets meer van de gel, het is echt gaaf om dit te doen.



Met de Nuvo Sparkle Marine mist heb ik de balletjes op kleur gebracht (niet gesprayd, maar geverfd).



Uit het tekstboekje van de Mindful Art serie heb ik een woord gekozen dat paste bij hetgeen ik wilde vertellen. Het randje is nog bewerkt met Distress Inkt om het er meer uit te laten springen.



Op de achterkant heb ik nog een tekst gestempeld, ik vind dat zelf altijd erg leuk om te doen en gebruik daar een klein acryl blokje voor om het handzaam te houden.



Zo, mijn label was klaar en kon bij het presentje om weg te geven. 


Ik hoop dat ik het zo duidelijk heb uitgelegd...
Fijne dag en tot de volgende keer!

Groetjes, Reanna


 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 02 Prima Marketing - Mould Stars and Moons (Finnabair) Stampendous Shabby Embossing Enamel - Blue Powertex - 3D Balls - Medium Nuvo - Sparkle Spray - Marine MistStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 04


3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig label! Groetjes Betha

Reanna van Haren zei

Dank je wel!

Miriam's creablog zei

je hebt de vuurproef doorstaan hoor, Niet meer spannend vinden volgende keer want je crea is top. Gr. Miriam