Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 18 december 2019

Monochroom coloring met de LIGHTmarkers

Wat ben ik blij met mijn nieuwe LIGHTmarkers, deze kleuren echt zó fijn. Ik wilde ook eens weer een Monochroom kaartje gaan kleuren en hiervoor lenen de Cyclamen stempels zich ook perfect.

Ik heb tijdens een LIVE uitzending in mijn Jenine's Mindful Art - Inspiration Group (https://www.facebook.com/groups/JeninesMindfulArtCollectie/)  deze kaart met de Cyclamen ingekleurd. Wil je weten hoe ik het inkleurwerk doe? Bekijk dan het filmpje onder aan deze blogpost.


De tekst die bij deze Cyclamen stempel zit leent zich ook perfect voor condoleancekaarten en dat bracht mij op het idee om deze kaart dus helemaal in grijstinten in te gaan kleuren.

De stempel heb ik gestempeld met de Versafine Clair - Nocturne. Ik heb gestempeld op het Briljant witte aquarelpapier van CraftEmotions. Dit is echt super wit en daarbij komen de kleuren mooier over.
Voor het inkleurwerk heb ik alleen de zwarte marker uit mijn LIGHTmarker set gebruikt.
Voor het fijne inkleurwerk heb ik een Waterbrush pen van Derwent gebruikt en voor de achtergrond heb ik de platte penseel uit mijn Watercolor set gebruikt. Maar dit kan ook met een Waterbrush pen met een brede / grove punt.

Ook heb ik op de achtergrond nog wat script gestempeld met de script stempel uit mijn eigen collectie. Ik heb hiervoor ook de zwarte LIGHTmarker gebruikt, je kunt hier dus ook prima mee stempelen.

Daarna nog een tekst gestempeld en wat spetters gemaakt. Rondom de kaart heb ik nog een doodle randje gemaakt met een hele dunne Staedtler pen.




Ik vond dit kleuren zo lekker ontspannend om te doen dat ik dit ook gelijk nog heb geprobeerd met mijn Orchideëen stempel. Op deze manier kun je op een best snelle manier toch hele sjieke kaarten krijgen.

Ik heb hierbij dus dezelfde materialen gebruikt als bovenstaande creatie, alleen heb ik bij deze kaart dus een andere stempel ingekleurd.

Wil je het inkleurwerk stap voor stap zien? Bekijk dan onderstaande video:




Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 06 (Cyclamen) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 08 (Orchidee) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Light Marker - Jenine's Mindful Art Collection (MARKERJMA01) CraftEmotions WaterColorCard - briljant wit 10 vl A4 - 200 gr Derwent - Waterbrush - Small / Fine    Staedtler Pigment liner Fineliner - Box 6 st. (4+2) 308 SB6P Faber Castell - Clic & Go - Waterbakje Blauw Studio Light - Stamp Press - 16 x 16 cm Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Nocturne

1 opmerking:

Miriam's creablog zei

hartsikke mooi, ik heb ondertussen vandaag ook twee van de sts gekocht en de nocturne inkt, en ben dan ook zeer benieuwd hoe deze stempeld. Gr. Miriam