Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 25 oktober 2020

Slim Line kaart-1 'Art by Marlene - Artsy Arabia'

Vandaag heb ik een Slim Line kaart om aan jullie te laten zien.

Slim Line kaarten zijn lange smalle kaarten die je liggend of staand kunt gebruiken en zijn helemaal hot op het moment. Er zijn ook verschillende FaceBook groepen voor. Er zijn zelfs al verschillende Stansmallen voor!


Ik heb mijn kaart gemaakt met plaatjes uit het leuke 'ART BY MARLENE - Artsy Arabia - Die-Cut block 01'. Ik vind dit echt zulke gave vrolijke plaatjes, daar wordt je gewoon helemaal blij van!

Voor deze kaart ben ik begonnen met een stuk Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White.
Hierop heb ik met Blender Brushes Distress Oxide inkt aangebracht in de kleuren Cracked Pistachio en Evergreen Bough.

Daarna heb ik met dezelfde kleuren inkt door het stencil 'Artsy Arabia - Mask stencil MASKBM13' heen wat figuren aangebracht.

Sommige van deze motieven heb ik met een 'Sakura - Gelly Roll - Basic Bright White' nog wat geaccentueerd.


Daarna heb ik de plaatjes uit het stansblok gedrukt en met een zwarte Copic marker de witte randjes weggewerkt.
Na gepuzzeld te hebben hoe ik ze op de kaart wilde heb ik ze opgeplakt. De kleine gele olifant en het huis heb ik met foamtape wat verhoogd opgeplakt voor wat meer diepteverschil.

Om de kaart heen heb ik het motief in de oren van de olifant terug laten komen met een witte gelpen en een zwarte fineliner.


Daarna een passende tekst uitgezocht uit het 

'Artsy Arabia - Sticker Pad Quotes (STICKERBM03)'. Deze heb ik in tweeën geknipt en opgeplakt. Om de tekst heb ik losjes een rand getekend met een zwarte 'Staedtler Pigment Fineliner'.


Voor de matlaag heb ik weer een stuk aquarel papier genomen wat (1 cm groter is) en deze aan de randen met Distress Oxide Squeezed Lemonade en Fossilized Amber gekleurd. Zo kun je met inkt je eigen bijpassende papier maken. Daarna het geheel gemat op een dubbele zwarte kaart.
Binnenkort heb ik er nog een voor jullie om te laten zien, maar dan een staande versie.

Ik hoop dat ik jullie weer op een idee gebracht en bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 
 

 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig en zo kleurig! Groetjes Betha