Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 15 oktober 2020

X-MAS

 Hallo allemaal! 

Ik ben al echt weer in de winterse/kerst sferen. Er komt alweer zoveel leuks uit om de kerstkaarten mee te maken. Alleen heb ik deze keer geen kerstkaart gemaakt maar een plannerpagina.  Deze pagina maakte ik in mijn Elizabeth Craft Design planner. Dit is de grote maat waar de essentials stansmallen in passen.

De basis heb ik gestanst met stans 1673 uit het Worn Wood papier van Elizabeth Craft Design(ECD). 
De stans heeft een mooie pijl vorm. 
Uit het designpapier 'Winterland' van Mintay heb ik een halve pagina gestanst. Deze plak ik er later gewoon op.  Maar voordat ik dit erop plak, bewerk ik de randen met crackle paint van Deco Art.
Dit bracht ik gewoon met een kwastje aan en heb ik aan de lucht laten drogen.


Ik heb alvast de reinforcers erop geplakt, zodat ik er later plaatjes overheen kan laten vallen. 
Deze leuke reinforcers zitten bij 1675 en 1676 van ECD. Deze heb ik uit wit papier gestanst. Ik heb ervoor gekozen om de bovenste 3 met kerstbomen te beplakken en de onderste 3 met sterren. Omdat ik onderin straks bomen ga plakken, vind ik het minder leuk als daar ook nog meer boven komen. 


Ik heb ontzettend veel plaatjes geknipt uit de Winterland lijn van Mintay, maar ook uit het florabook van Mintay. Hier zitten ook super leuke afbeeldingen in voor de winter/kerst. 
Deze plaatjes ben ik eerst gaan neerleggen om te kijken of het leuk staat, vervolgens dit ook bewerkt met de crackle paint. Dan krijg je een erg leuk gebarsten randje. 


Onderin heb ik wat bomen, een rendier, boomschijven etc geplakt. 
Het rendier en het besje heb ik met dun foam tape opgeplakt zodat er wel een klein hoogte verschil is. 
Onderaan bij de poten van het rendier en bij de boomschijf heb ik nog wat witte foamballs aangebracht. 


Dan heb ik bovenaan nog een kleine toef gemaakt met een uitgeknipte kerstbal en een gestanste kerstbal uit stans 1676. Hier ook nog wat leuke takjes en besjes bij en je hebt een leuke toef. 


Als allerlaatst heb ik nog het woord XMAS gestanst uit het designpapier Winterland. Deze leuke letters komen uit een ECD stans 1674. 
En hier zit ook nog een klein beetje sneeuw op met de foamballs. 


Zo kun je zien dat je in een planner kan werken met foto's maar dat je ook leuke pagina's zonder foto's kan maken.
Ik maak namelijk niet heel erg veel foto's die geschikt zijn voor in de planner. Dus dan is dit ook een leuke oplossing. 

Ik hoop dat dit blogbericht je weer wat ideetjes heeft gegeven. 
Binnenkort gaan er vast nog wel meer planner pagina's verschijnen. 
Dankjewel voor het lezen!

Tot de volgende keer!

Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl .Als je op de afbeelding hieronder klikt, kom je meteen bij het juiste product terecht.