Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 1 mei 2021

Enjoy - Mixed media kaart

                                                                         Hallo allemaal,

Vandaag is het mijn beurt om voor jullie een blogpost te schrijven.

Dit keer ga ik dat doen met wat stappen foto`s. Ik ben eens aan de slag geweest met wat nieuwe spullen van Jolanda de Ronde haar nieuwe lijn. Deze heeft ze in samenwerking met Studio Light uitgebracht en ligt sinds kort in de winkel.

Ik heb er een soort van mixed media kaart van gemaakt.

Als eerste heb ik wat groen / blauwe kleuren inkt op een stuk aquarel papier gesprayd. De exacte kleuren weet ik niet meer, maar ik vermoed Cracked Pistachio en Faded Jeans met wat Stormy Sky.

En dan heb ik het over Distress Oxide Sprays. Van het vel papier heb ik een leuk stuk gekozen en op maat gesneden. Deze maat is 10.5 x 20 cm geworden. 

Op deze zogenaamde "slim line" kaart heb ik over de achtergrond met een sponsje wat Cadence Distress paste aangebracht. Dit zijn die bruin gekleurde vegen. Nadat het droog was ben ik verder gegaan.

Met de mask van de lijn van Jolanda heb ik de cirkeltjes met wat Reliëf pasta op de kaart gemaakt. 

Daarna met wat zwarte Versafine Clair inkt een paar stempel afdrukjes gemaakt. Dit heb ik gedaan door de stempel in de hand te houden en her en der wat af te drukken. 


Ik heb er nog een stukje ribbel karton aan toe gevoegd. Deze heb ik op maat gescheurd en voorzien van wat Distress Pasta van Cadence voor een wat bruinere look.


En daarna kon ik gaan knippen. Want er zijn ook leuke knipvellen bij die nieuwe lijn. Ik heb uit meerder vellen wat plaatjes gebruikt. Deze heb ik wat verhoogd opgeplakt zodat er iets diepte in komt.

En zoals het tekstje op de kaart al zegt.... "ENJOY"  dus geniet er van,


En deze materialen heb ik gebruikt. Door op de foto te klikken, kom je bij het juiste product terecht.

     

    

  
     


  

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super gaaf! Groetjes Betha