Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 8 mei 2021

Wonderful

                                                                     Hallo allemaal,

Deze keer laat ik jullie een kaart zien met een van de nieuwste mallen van Dutch Doobadoo, De Diamond heet deze. Het designpapier wat ik erbij gebruikt heb is van Stamperia, Romantic Journal. Prachtig papier om te verwerken.

De mal heb ik overgenomen op kraft. De rechter helft van de voorkant is met een plakrandje vastgeplakt op de achterkant. Dit doe je voordat je het designpapier gaat opplakken want je verwerkt de plakrand dan onder het designpapier. Daarna voor de achterkant en de beide helften van de voorkant de mal op het designpapier gelegd en dit overgenomen en uitgeknipt.

De ruitvorm wat je in het midden ziet zitten is ook overgenomen uit kraft en gemat met designpapier. Alle randen van het designpapier zijn gedistresst en be-inkt met Vintage Photo Distress Ink om het een oudere look te geven. Tussen het designpapier en het kraft van de ruit heb ik een stuk lint geplakt en dit door laten lopen naar de beide flappen en dit ook tussen het designpapier en kraft vastgeplakt. Zo blijft de kaart een klein beetje openstaan en valt het niet helemaal open.Aan de linkerkant zit onder de bloementoef een stuk kant. Met in het midden een bruine strik van seambinding.


Aan de rechterkant heb ik hetzelfde gedaan maar dan zonder een strik. De zwart witte afbeeldingen van de bloemen staan op een vel designpapier en heb ik ingekleurd met watercolor en daarna uitgeknipt. Deze plaatjes heb ik met foam tape en een lijmpistool opgeplakt om meer diepte te krijgen.

Dit was het alweer voor deze keer. 
Bedankt voor het langskomen elke keer.


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.


    
     
    

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha