Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 11 mei 2021

Tulp met Molotow Aqua Brush markers en alcohol inkt achtergrond

Hallo allemaal, 
                                    Vandaag mag ik jullie inspireren met mijn tulp kaart. 


Ik heb de tulp (STAMPSL427) gestempeld met Versafine Clair - Nocturne en geëmbossed met WOW! Clear Closs Super Fine embossing poeder op Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White. Daarna heb ik de tulp ingekleurd met de Molotow - Aqua Brush van Studio Light met de Derwent - Push Button Waterbrush.


Deze tulp stempel is helaas niet meer verkrijgbaar, maar er is wel een hele mooie nieuwe tulp stempel uitgekomen: de Studio Light - Clearstamp Essentials - Flowers Tulip - SL-ES-STAMP59.


De achtergrond heb ik gemaakt op Yupo met Ranger Alcohol Inkt in de kleuren Cloudy Blue, Purple Twilight en Wild Plum. Toen de inkt nog een klein beetje nat was, heb ik daar WOW Fabulous Foil - Bright Silver op gelegd en aangedrukt. Omdat de inkt nog een beetje kleverig is als hij nat is, plakt op die plekken het zilverfolie vast. En dat geeft een super leuk effect.


Ben je niet zo'n zilver type? Het Fabulous Foil is in meerde kleuren te koop, zoals Rose Gold, Bright Copper, Snowy White en nog veel meer kleurtjes.

Voor de vorm van de kaart heb ik het Studio Light - Cutting Essentials - STENCILSL281 gebruikt. De grootste maat heb ik uit gestanst uit zwart cardstock. De opvolgende maat heb ik voor de helft uit wit cardstock gestanst en voor de andere helft uit mijn gemaakte Alcohol inkt achtergrond.

De tulp heb ik een beetje gebogen en op maar een paar puntjes vastgelijmd, zodat je een beetje 3D effect krijgt.

Bedankt weer voor het kijken!

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 

6 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi en vrolijke kleurtjes! Groetjes Betha

Mirjam1702 zei

Prachtig!!

Pouwla zei

Heel mooi gedaan Jolanda!

Jolanda Meursen zei

Dank je wel Betha!

Jolanda Meursen zei

Dank je wel Mirjam!

Jolanda Meursen zei

Dank je wel Pouwla!