Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 28 mei 2021

Make a wish

 Hallo allemaal,

Deze keer ben ik weer aan de beurt om een blogpost te schrijven. Ik ben aan de slag gegaan met een leuke stansmal van Studiolight. Deze heeft aan de zijkanten hele fijne gedetailleerde details, als je deze tegen elkaar zou plakken heb je als het ware een mandala.


De basisvorm heb ik uit Florence cardstock gestanst en de randen daarvan heb ik gedistressd met Distress Inkt, Vintage Photo. Aan de beide zijkanten zit dus die halve mandala en die heb ik gestanst uit het prachtige designpapier Vintage Diary, van Crafter's Companion. Op het middengedeelte heb ik een stuk vellum geplakt. Ook dit vellum is van Crafter's Companion. Dit heb ik gedaan met dubbelzijdig tape. Zou je dit met lijm doen dan zal het doorschijnen. Op deze foto zie je dat er ook vellum achter het mandala gedeelte zit. Het mandala gedeelte is wel met lijm op het vellum geplakt. Dit geheel is met een strookje dubbelzijdig tape aan de rechte kant op de basis geplakt. De linkerkant doe je op dezelfde manier.
Nu het midden gedeelte. Hiervoor heb ik een leuke afbeelding gebruikt uit de Vintage Photo Set van Craft 'O Clock en deze gemat op een roze stuk design papier. Achter deze afbeelding op twee plekken een stuk kant geplakt met dubbelzijdig tape. Links bovenin heb ik een bloementoef gemaakt. Voor de blaadjes heb ik stansmallen gebruikt van ECD met verschillende soorten takjes en blaadjes. Ook een aantal stansmallen uit de JMA serie gebruikt (de klok, sleutel en ticket). Onder de bloementoef een strik gemaakt van seam-binding. en verder een leuke stempelafdruk. De stempel is van Marianne Design en is afgedrukt op designpapier en gemat op roze designpapier.
Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie mee krijgen. Bedankt voor het langskomen elke keer.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.


                 

2 opmerkingen: