Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 27 juli 2021

Facebooklive - Mason Jar kaart met Reanna

 Hoi!

Op 5 juli 2021 ging ik live om een kaart te maken van de Mason Jar stans van Elizabeth Craft Designs. Eigenlijk is deze stans bedoeld om een bladzijde mee te maken in je planner, maar als je het deel met de gaatjes eraf snijdt heb je een gave kaart.
Dit is de kaart geworden:


Om te oefenen heb ik deze basis gemaakt:


Eigenlijk heb ik simpelweg 2x de stansen gebruikt en een transparante folie ertussen geplakt. De folie is van 13@rts. Ik vond deze versie iets te simpel dus pakte de stansen van de nieuwste Paper Flower Collectie van Elizabeth Craft Designs erbij. Toen kreeg ik dit resultaat:


Dat vond ik al veel leuker! Zeker met de mini mason jars erbij eentje is een stans, twee zijn een stempel van de set die matcht met de stans). De dop is trouwens gesneden uit spiegelpapier, erg gaaf effect. Maakt het een beetje echter.

Tijdens de live heb ik andere kleurtjes gebruikt, maar het is allemaal wel papier van Reminisence boek 2 van Elizabeth Craft Designs. Zulk gaaf papier!!Hier vind je de spulletjes die ik heb gebruikt:

Wil je het filmpje zien? Bij deze:


Lees je dit blog met je mobiel? Dan is dit de link naar het filmpje:

Bedankt voor het lezen/kijken en tot de volgende keer!
Liefs, Reanna