Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 26 juli 2021

Merry Christmas

 Goedemorgen alemaal,

Vandaag mag ik jullie weer wat laten zien van mijn hand. 
Ik had een tijdje geleden al het nieuwe papier van Piatek13 besteld- Cosy Winter, maar wist nog niet echt wat ik ermee zou gaan doen.

Toen heb ik maar weer mijn liefde voor paperbags opgepakt en daar een mini album mee gemaakt.


Dit album is erg gemakkelijk in elkaar zetten en heb wat foto's ervan gemaakt.

Je legt de paperbag met de blokbodem naar je toe, en vouwt het losse deel ervan naar links. Dus je vouwt de bodem als het ware open. Dit doe je bij elke paperbag. Ik heb er 3 gebruikt bij dit album.


Om het album aan elkaar vast te maken gebruik ik een snel hechter.
Ik leg het deel met de gaatjes in het midden neer op de dubbel gevouwen blokbodem en teken af waar de gaatjes moeten komen en pons ze daarna.

Het deel met de pootjes van de snelhechter haal je door de gaatjes van alle 3 de paperbags en met de sluiting van de snelhechter zet je hem vast.Op de voorkant van het album, dus op de eerste paperbag heb ik een soort punt model gemaakt.
Dit doe je als volgt.

Teken met een mal een ronde cirkel op je (dubbelzijdig) design papier en trek daarna met potlood de lijnen zoals op onderstaande foto.Snijd nu de punten los en vouw ze om.Met een (bol)pen rol je de punten mooi rond naar achteren.Pak een schudvenster en plak tape op  de randen van de achterkant. Zoek een plaatje die je erachter wilt plakken, strooi eerst in het midden van het plaatje je strooisel en plak vervolgens het venster erop.
Is je venster een beetje statisch, ga dan met een doekje met wat wasverzachter erover heen en laat drogen, daarna kun je gerust met sneeuw, of ander strooisel aan de slag. Ik heb Eiskristall gebruikt.
Dit zet je in je sterkaart vast en daarna op de paperbag plak je het geheel.


Hieronder nog de foto's van de rest van het album:De voorkant heb ik verder nog beplakt met de bloemen van Elizabeth Craft Design Flowers 12. In het hart ervan heb ik met Tacky Glue, prills in geplakt.  Met sisal, sneeuwbolletjes en een tekst verder versiert. In de rechterhoek zie je nog een deel van de doodle mal van studio Light.De achterkant heb ik rustig gehouden met wat strookjes design papier en een tekst.De 2de pagina  is gevuld met diverse strookjes design papier zodat je goed kunt zien hoe gaaf het papier is.  Om wat extra accenten te leggen heb ik nog kraft ribbelkarton gebruikt, en een swirl gestanst uit kraft.Ook deze achterkant rustig.De laatste bladzijde heeft nog jute op de achtergrond en deze lijn had zoveel leuke tags dat ik die ook gebruikt heb.En de laatste achterkant ook een paar kleurtjes design papier met tekst.


In de paperbags kun je in de zijkant nog labels maken. Die heb ik rustig gehouden.
Aan de zijkant zie je een deel van de prachtige JMA doily mal. Hier zie je duidelijk hoe de snelhechter vast zit.
Ik heb nog een eyelet in de hoek geslagen waar ik een klein kettinkje doorheen heb gehaald, waar 2 stroken cardstock met tekst aan vast hangt. met een lintje uit eigen voorraad het geheel afgemaakt.


Ik hoop dat jullie  weer ideetjes hebben opgedaan.
Wil je nu weten wat ik precies heb gebruikt dan zie je hieronder de foto's van de artikelen. Als je erop klikt kom je in de shop bij dat artikel.
5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Tiets zei

Dank je wel Betha!

Crea Ankie zei

Waanzinnig mooi Tiets !

Marian zei

Wat een super mooi project !!

Annette zei

Het is weer prachtig geworden 😊