Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 10 juli 2021

Timeless

                                                                          Hallo allemaal,

Vandaag een blogbericht van mij. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met het mooie designpapier van Stamperia, Romantic Journal en een mooie Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo.

De mal heb ik overgenomen met een zacht potlood op wit cardstock en daarna ook de rillijnen afgetekend en gerild. Dit doe ik altijd met mijn Vaessen snijmachine waar ook een rilfunctie op zit.


Omdat ik een pocket in de kaart ga maken, heb ik hiervoor ook een kaart nodig. Hiervoor teken ik alleen het middendeel en het scallop gedeelte af zonder de rillijn.


Het middendeel van de mal neem ik ook nog een keer over op cardstock en hier maak ik een pocket van door aan de boven en onderkant dubbelzijdig tape te plakken. Dit doe ik ook aan de linkerkant. Zo zit je opening straks aan de rechterkant (het scallop gedeelte). Nu kan het achter de basis geplakt worden.


De basis delen zijn nu klaar. Nu begin het leuke werk. Het designpapier uitzoeken en aftekenen. Alle randen van het witte cardstock geef ik een bruin kleurtje met Vintage Photo, Distress Ink. En als het designpapier uitgeknipt is distress ik de randen met een paper distresser en geef ik het ook een bruine kleur met een blending tool met Vintage Photo. Het design papier kan nu op het cardstock geplakt worden, maar denk er wel aan dat je dan gelijk het stukje lint er tussen plakt.


Bij het paperpad zit ook een vel met plaatjes die ik allemaal heb uitgeknipt en bruin heb gekleurd. 


Met Pental Liquid Metal Verf her en der wat rondjes gezet met een wattenstaafje. Hierna kan het versieren van de kaart beginnen. Daarbij de plaatjes, kantjes, bloemen, meeldraden en de nieuwe takjes van ECD gebruikt.


Hier rechts op de foto zie je de kaart die ik gemaakt heb en die je zo in het linker gedeelte kunt schuiven.

Dit was het weer voor deze keer. Bedankt voor het kijken allemaal.



Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.