Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 23 juli 2021

Remember today

 Hallo allemaal,

Het mooie designpapier van Stamperia, Romantic Journal lag nog voor me op het bureau dus ik dacht daar kan ik wel een kaart mee maken voor de challenge.  Deze keer een leuk thema namelijk pailletten.


Deze keer heb ik ook wit cardstock genomen als basis met 20.5 x 15.5 als maat. De randen zijn gedistresst met Vintage Photo van Ranger en dit doe ik altijd met een blending tool. Uit het designpapier een stuk van 20 x 15 gesneden en hiervan ook de randen bruin gemaakt.


Het leek me wel leuk om een window shaker van Marianne Design te gebruiken en deze keer heb ik de vierkanten vorm genomen. Het raster heb ik gestanst uit wit cardstock en ook hiervan zijn de randjes bruin gemaakt. Als achterkant van de shaker een mooi stukje designpapier genomen. Het plastic bakje gepakt en op de randen dubbelzijdig tape geplakt. Het beschermlaagje laat je nog even zitten.


Er zijn in de winkel hele leuke schudmaterialen te koop. Deze keer heb ik voor de Pailletten Pink Lady van Picket Fence gekozen. Hiervan wat in het bakje geschud en daarna het beschermlaagje van de tape eraf gehaald en het achterkantje van designpapier erop geplakt. Dit geheel op de kaart geplakt. Aan de rechterkant zit een stukje kant vastgeplakt met dubbelzijdig tape.
Rechtsonder in de hoek de plaatjes verwerkt met wat lint, takjes en daaronder een taartrondje.
Het paperpad is nu helemaal opgebruikt en dat komt niet erg vaak voor.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.