Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 2 juli 2021

Parfum & make-up

 Hallo allemaal,


Slimlinekaarten zijn helemaal in om te maken en jullie hebben er vast ook al wel een gemaakt... Er zijn tegenwoordig veel mooie basismallen van verschillende merken voor dit formaat verkrijgbaar, maar af en toe vind ik het zelf ook leuk om een 'gewoon rechthoekig' kaartje te maken. Ik heb een kaart met de afmetingen 17.5 cm x 9 cm gemaakt. Daarop heb ik een grote label met een gewaagde strik geplakt: het designpapier is vrij mat van kleur, maar als je goed kijkt zie je op de onderste laag rozenpapier een warme kleur geel bij de bloemen: deze kleur is precies de kleur van de seambinding. De kaart is afgewerkt met allerlei make-upspulletjes en een fles parfum. De stempels heb ik op designpapier gestempeld en vervolgens gestanst, dus stempels hoef je niet altijd met potloden of stiften of andere kleurtechnieken in te kleuren, op deze manier kan het ook. De tekst is op een gouden label gestempeld met embossing poeder: dit geeft meer glans dan gewone inkt en past daarom perfect bij het chique potje parfum.


Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven met de mooie damesmaterialen van Marianne Design. Natuurlijk kun je de basis van deze kaart ook hele goed voor een mannenkaart gebruiken: i.p.v. make-up zou je gereedschap kunnen gebruiken en i.p.v. seambinding een stoer jutetouw. 

Hobbygroet,
Lisanne



Als je hieronder op de plaatjes klikt, kom je gelijk op de goede plek in de webshop:

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi! Groetjes Betha