Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 16 augustus 2022

Art By Marlene - back to nature

 Hallo allemaal,

laatst heb ik een live gegeven met de gave spulletjes van ABM Back to Nature.

Ik hou van haar vrolijke kleurtjes. En ik sta er elke keer weer van te kijken hoe kleurrijk en hysterisch soms mijn creaties zijn. Diegene die mij kennen weten dat ik aan de buitenkant heel rustig ben maar van binnen is het een complete wervelstorm. In mijn creaties komt dat naar buiten.

 

De eerste is een kaart. De basis heb ik gemaakt met de Gelli Plate en verfjes van Art by Marlene. Met de stans Chicken Wire heb ik stukjes gebruikt op de kaart maar ik heb ze ook gebruikt als mal op de Gelli Plate. De leuke bugs heb ik gestempeld, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.

Hieronder heb ik label van Studio Light beplakt met een achtergrond van de Gelli Plate. Deze heb ik beplakt met de leuke en vrolijke Die Cuts. En ook weer een stukje Chicken Wire.

Ook zit er in deze serie een blok met paper frames. In het begin dacht ik dat het niks voor mij zou zijn. Maar nu vind ik ze superleuk en heb er deze schilderijtjes meegemaakt. De achtergrond heb ik op de Gelli Plate gemaakt tijdens de live

En hier nog een vrolijk samengestelde plaat. Zoals jullie zien is het superleuk om te doen.

Hieronder nog de live die gemaakt heb met de Back to Nature artikelen van Art by Marlene.Art By Marlene - Die Cut Block - Paper Frames fit to Journal Perfect Size   Studio Light - Art by Marlene - Essentials - Cling Stamp - Sunset Landscape   Studio Light - Art by Marlene - Back to Nature - Mask - Mixed Petals   Studio Light - Art by Marlene - Back to Nature - Mask - Floral Wheel 

  Studio Light - Art by Marlene - Back to Nature - Die Cut Block - Paper Elements          Studio Light - Art by Marlene - Back to Nature - Cutting Die - Chicken Wire          Gelli Art - Gel Printing Plates - 9" x 12" (22,9 cm x 30,5 cm / A4)     

     Art By Marlene - Acrylic Paint - Moody Paintset Essentials nr.102         Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Charming Pink     Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Cheerfull      

  Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Paradise         Craft Consortium - Adhesive Dew Drops Clear