Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 6 augustus 2022

(Hollandse) groetjes.

 Hallo allemaal,

Vlieg je met de stokstaartjes mee over de mooie Hollandse landschappen? Het is nu vakantietijd en ook als je niet op vakantie gaat, kun je leuk een groetjes kaart versturen. Ga je naar Frankrijk of Italië, kun je ook daarvan een horizon mal gebruiken: zo lijkt het net alsof de luchtballon echt aan het vliegen is. De tekst groetjes komt uit een cirkelmal: je kunt de onderste rand onder de vlaggenlijn plakken, voordat je hem op de kaart plakt. Familie stokstaart is geniet van de mooie uitzichten vanuit de ballon, die versiert is met bloemen en slingers: een feestje in de lucht!



Zulke leuke en mooie takjes! Niet alleen voor Kerst, maar ook zo bij een toef! Het leuke is dat de mallen 2x in het set zitten: 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld, zo kun je ze 2 kanten op gebruiken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.