Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 7 augustus 2022

Art Speaks words


 Hallo allemaal, 

Met de nieuwe grunge lijn kwam ook dit gave zeepaardje mee. Aangezien ik dol ben op kleuren verdween deze tijdens de team dag ook in mijn mandje.


Voor deze kaart heb ik dezelfde techniek gebruikt als ik wel vaker doe, een bestaande ondergrond gebruiken en daarop stempelen. Dan de afbeelding op een ander papiertje nogmaals stempelen en deze inkleuren en op plakken. 


  Welke kleurpotloden je hiervoor gebruikt is eigenlijk een eigen voorkeur. Er zijn veel soorten in de handel. Soms is het handig om eerste een paar losse potloden te kopen om te kijken of ze je bevallen.


Ik heb mijn ondergrond op maat gesneden en hier en daar wat cirkels erbij getekend. Deze heb ik met distress crayons wat kleur gegeven. Het zeepaardje opgeplakt en de kaart gemat. De tekst is uit een boekje van de de JMA collectie. Als je zoals ik al ondergrondjes klaar hebt liggen kan je best snel  voor elke gelegenheid een kaart maken.


Ik ga hieronder de producten plaatsen en wens jullie een fijne dag, groet Mirjam.





 



 
 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Wilma zei

Mooie kaart, mooie kleuren. Erg knap gedaan hoor Mirjam, fijn resultaat.
GROET, Wilma