Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 3 augustus 2022

You've reached the next level

 Hallo allemaal,

Mijn DT-collega's maken de mooiste creaties met stencils en inkt in combinatie met pasta's enzovoorts. Zelf ben ik zoals jullie al wel gemerkt hebben meer van de designpapiertjes, maar bij deze kaart heb ik een keer wat anders gedaan met een mask stencil zonder inkt. Dat leg ik onder de grote foto uit. 

De laptop en circuit boards kun je leuk gebruiken voor mannen-/jongenskaarten. Mijn broertje heeft weer een studiejaar afgerond van zijn ICT-opleiding en daar vond ik deze tekst met een knipoog wel bij passen, omdat hij weer een volgend studielevel bereikt heeft. Om de kaart op te fleuren heb ik markeerstiften (die een student ook vaak nodig heeft) en vrolijke smileys gebruikt. Grof ribbelkarton geeft een extra stoer effect aan mannenkaarten, dus ook dat mocht niet ontbreken op deze kaart. De paperclip is een klein detail, maar wel een leuke vind ik zelf op mannenkaarten.


Misschien vraag je je af welke embossingfolder ik gebruikt heb en het antwoord op die vraag is geen. Wat ik wel gebruikt heb, is een maskstencil en die heb ik op wit smoot papier van Vaessen gelegd en door de cuttlebug gehaald, zoals ik ook embossing folders gebruik. Het resultaat is een mooie geëmboste ondergrond. Ben jij net als mij niet zo van de inktjes, dan kun je alsnog leuk spelen met de mask stencils! Gebruik je wel veel inkt, kun je het papier natuurlijk ook op kleur brengen in stoere mannen kleuren!


Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.


2 opmerkingen:

Els zei

Super wat een leuk kaartje.
Groetjes, Els

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldige kaart! Groetjes Betha