Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 13 mei 2024

ATC cards met Sweet stories

 ATC cards met Sweet stories.



Hoi allemaal!

Deze keer iets ATC kaartjes. Ze zijn helemaal hip dus ik dacht we gaan onze eigen draai eraan geven. Ik had nog geen gemaakt van die kaartjes maar ik moet zeggen ze zijn inderdaad heel verslavend om te maken.



Ik heb deze set nog van Craftlab de Artist training cards daarin zit eigenlijk alle basis stansjes zitten om een kaartje en een insteek envelopje te maken. Ik weet niet of deze nog verkrijgbaar is het is al een ouder setje. 


Als basis kleur heb ik gekozen voor Violet, Hyacinth deze inkt is van Craftlab met de handige brushes erbij te verkrijgen.
Het gras heb ik gestanst uit wit cardstock met de set van Sweet stories House daar zit een grasrandje in dat heel fijn is. Deze heb ik ingekleurd met de inkt van Craftlab. De kleurtjes daarvan zijn Hunter en Forest.


Dan heb ik de structuurpasta gemengd met sunshine en lemon inkt van Craftlab je hebt er maar heel weinig van nodig. Beetje inkt op je glasplaat en wat structuurpasta erbij doen, deze goed mengen en je hebt gekleurde structuurpasta. Met het stencil Fireworks van Sweet stories heb ik hier en daar wat structuurpasta aangebracht. Deze goed laten drogen.


Dan heb ik deze twee setjes gestempeld en ingekleurd met Copic markers. De setjes zijn Little lion en Theme park. 


Als mat laagje heb ik gekozen om deze in fel geel te doen zodat de donkere achtergrond eruit springt. Deze is ook met de kleur Lemon gedaan. Zoals je ziet hoef je niet heel het kaartje met inkt te voorzien je ziet er straks niet van.


En dan is het lekker puzzelen om alle kaartjes in elkaar te zetten. Hier en daar heb ik toch wat foam tape gebruikt dat kan ik echt niet laten. Voor de rest heb ik met een witte gel pen accentjes aangebracht en hier en daar wat Glossy Accents.




Ik hoop dat ik jullie wat heb kunnen inspireren en misschien hebben jullie zin om ook aan de slag te gaan. Het is super leuk om te doen en de Sweet stories zijn er zeer geschikt voor qua grote.
Veel knutselplezier!



Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.


Studio Light - Sweet Stories Spring - Cutting Die - Essentials House Studio Light - Sweet Stories Februari - Mask - Fireworks Studio Light - Sweet Stories Februari - Stamp & Die - Little Lion Studio Light - Sweet Stories Februari - Stamp & Die - Theme Park Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Ink Pads - Water-reactive Yellows


Studio Light - Creative Craftlab - Blending Brushes - 2cm Soft Brush Yellows Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Ink Pads - Water-reactive Blues Studio Light - Creative Craftlab - Blending Brushes - 2cm Soft Brush Blues Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Ink Pads - Water-reactive Greens Studio Light - Creative Craftlab - Blending Brushes - 2cm Soft Brush Greens Studio Light - Structure Paste White - Extra FineRanger - Glossy Accents - 2 ounces Studio Light - Essential Tools - Doublesided Foam Tape - 0,5 mmStudio Light - Essential Tools - Spatulas Assortment setStudio Light - Essentials - Mini Die-Cutting Machine

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha