Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 21 mei 2024

Gearhead's Workshop Collection

 Stoere mannenkaarten zijn soms best wel moeilijk om te maken, maar als je de juiste materialen hebt scheelt dat al heel veel. De allernieuwste Gearhead's Workshop collectie van Studio Light is echt prachtig en daarmee maak je in een handomdraai dan ook een snel een mooie mannenkaart.


Tijdens een LIVE bij Studio Light maakte ik deze 2 kaarten.
Onder aan dit blogbericht kun je ook de video bekijken.


De Slimline mal uit de Grunge Collection kun je ook heel mooi als randmal bij deze collectie gebruiken.
Ik heb de Gears van de randmal nog lichtjes bewerkt met Old Silver wax van Finnabair. 
De andere Gears heb ik uit het schuurcardstock van Tim Holtz gestansd en lichtjes opgeschuurd. Dan krijg je een mooi stoer effect doordat het Kraft dan weer tevoorschijn komt.

Op de achtergrond van het designpapier heb ik ook nog weer lichtjes wat gears etc gestempeld met de bijpassende stempels uit deze Gearheads's Workshop collectie. Zo kun je het designpapier nog weer een andere look geven.


Ook het ribbelkarton vind ik altijd wel een stoer effect geven bij de mannenkaarten. De tickets en de gears heb ik met kleine nietjes vastgemaakt.
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Stoere kaart! Groetjes Betha