Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 24 mei 2024

Vlinders

Hallo allemaal,

De XL-plaatjes zijn erg leuk voor dieptekaarten, maar ik wilde er wat anders mee. Na wat rondkijken op Pinterest kwam ik een soortgelijk idee tegen van dit model, waar ik een eigen draai en eigen maten aan heb gegeven. De maten en werkbeschrijving volgt later met een strandvariant. Voor nu deze vrolijke vlinderkaart! De plaatjes van Els kun je leuk afwerken met andere producten van Marianne Design. Ben je niet zo'n fan van Eline diertjes, dan kun je ook de mooie uitgewerkte vlinders van Anja gebruiken. De tekst die ik achter de voorste vouw geplakt hebt, komt uit de mallenset van de 'Van harte-cirkel by Marleen'. 


De kaart van de binnenkant...

De vlinders kun je helemaal opbouwen zoals je zelf wilt: in effen kleuren, in dessins: ideaal is hiervoor het Marianne Design dessinpapier, omdat het dubbelzijdig is en je op de achterkant altijd een passende effenkleur erbij hebt.
 
Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi en leuk! Groetjes Betha