Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 21 maart 2016

Don't hurry be Happy

Vorige week vrijdag hadden wij een DT dag bij Dutch Doobadoo. Naast dat het een hele gezellige en inspirerende dag was, hebben we aan het eind van de middag nog een super leuke workshop van Marianne Reijgersberg gehad.

Ik was al een tijdje enorm gecharmeerd van haar manier van werken met de Gelli Plate. Ik had de Gelli Plate al een tijdje in huis, maar durfde er toch niet echt zelf mee te starten, gek hé?
Dus maar gevraagd of ze op die dat het ons niet kon leren....en geloof me, alle DT leden zijn nu aan de Gelli Plate, ook degene die er eerst uiterst sceptisch tegenover stonden. (je bent dus bij deze gewaarschuwd.... ;-)

Ik was er zelf ook al bang voor, maar ben zelf ook helemaal verslaafd nu hoor. Zeker met de Distress inkt / Memento inkt. Ga nu binnenkort nog in onze eigen winkel op workshop bij Miranda van Corbach om ook met de verf aan de slag te gaan:De witte kaart is op 10 x 10 cm, dus een kleiner formaat kaart. Hiervoor zijn de Mini Gelli Plates zeer geschikt. Voor de achtergrond heb ik een Mask stencil van CraftEmotions gebruikt.

Voor de achtergrond heb ik Memento inkt gebruikt, de kleuren Teal Zeal en Grape Jelly. Daarna nog een nieuwe grasjesstempel er overheen gestempeld met Versafine Smokey Grey. Ook de tekststempel Don't hurry is van CraftEmotions. De witte accenten in het script heb ik gemaakt met de Sharpie pen.

Verder voor de afwerking nog een stukje ribbelkarton, jute touw en wat gestansde grasjes.

Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Oval, Hexagon, RectangleMask Stencil - CraftEmotions - TekstIk wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:  


Gelli Printing Plates - Set Mini`s - Oval, Hexagon, Rectangle Mask Stencil - CraftEmotions - Tekst  CraftEmotions Clearstamps A6 - kruiden takken Life and Garden  Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (ENG) Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Grape Jelly Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Teal Zeal KippersHobby - Brayer - Rubber Brayer Stempelinkt - Versafine - Smokey Grey Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White CraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm  CraftEmotions Die - bloeiend gras Card 5x10cm

4 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Heel mooi!
Bedoel je Den Bosch? Dan kom ik zeker eens langs!
Nancy

ADA zei

Prachtige kaart en een mooie tekst, veel plezier in Zwolle.
GROETJES ADA

KarinsArtScrap zei

heel erg leuk
Gr Karin

Ela zei

Heel mooi! Groetjes Ela