Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 2 juli 2019

Do what makes you happy

Hallo allemaal,

Hebben jullie de leuke nieuwe collectie van Dutch Doobadoo al gezien?
Deze ligt al een tijdje in de winkel en dit is een van de voorbeelden die ik er mee gemaakt heb.


Het modelletje is eigenlijk andersom, maar ik vond hem zo beter uitkomen met het plaatje wat ik er op verwerkt heb.  Ik ben begonnen een achtergrond te maken met oxide inkten.
Deze heb ik met de Picket Fence tools opgebracht. Daarna nog 1 kleur op mijn sheet aangezet en met water vermengd, hier heb ik de kaart nog een x doorgehaald. Zo krijg je wat extra vlekken.

Daarna heb ik het rice papier gepakt en het deel wat ik wilde gebruiken rondom voorzien van wat water met een penseeltje. Daarna kan je het makkelijk scheuren.
Het rice papier heb ik vervolgens opgeplakt met Liquitex matte gel.
Onderin nog een klein stukje van het rice papier en de tekst komt er ook uit.

Daarna heb ik de nieuwe mask gepakt en daar heb ik wat witte structuurpasta door gedaan. En na het schoonmaken van de mask heb ik hem nog een x gebruikt maar nu met blauwe glitterpasta.

Met een zwarte posca pen heb ik nog een randje getekend langs de kantjes en de washi tape met de tekstjes van StudioLight  zit bovenaan op de kaart.

Het geheel heb ik op zwart cardstock geplakt, getekend op de grootste maat van het schild XL

Ook dit is weer zo leuk om te doen ;)




Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Schild XL  Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art -  Linnen A5 Stamperia - Rijstpapier A4 - Voyages Fantastiques-ballon Liquitex - Ultra Matte Gel Medium Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml Tim Holtz - Distress - Collage 0,75" brushIndigoBlu - Palette Knife Plastic / Spatel Florence - Cardstock texture 12x12" - Black (BULK 100 vel)Studio Light - Washi tape black/white - Essentials nr.01

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaart! Groetjes Betha

JanniedenButter zei

Dat is een super gave kaart Janet!
Knap gedaan hoor ,erg leuk!
Groetjes Jannie

Anneli Jäätteenmäki zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Betsie zei

Dit is fantastisch! :)