Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 10 juli 2019

Eat a icecream

Hoi Hoi!!

Vandaag is het mijn beurd om jullie weer een leuke creatie te laten zien. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de Happy Tropics lijn van Yvonne Creations. Dit is zo ontzettend vrolijke zomerlijn, daar moest ik gewoon weer mee aan de slag. Dit zijn echt mijn kleurtjes.


Voor de vorm van de kaart heb ik een Dutch Doobadoo mal gebruikt. Dit is een mal voor een enkele kaart. Deze heb ik gespiegeld zodat ik er toch een dubbele kaart van kon maken. Op deze kaart ben ik aan de slag gegaan met een aantal mallen van Marianne, maar ook een leuk 3D plaatje van de lijn van Yvonne. Het was lang geleden dat ik een kaart met 3D heb gemaakt, maar het blijft toch echt wel leuk om te doen. Heel lang geleden maakte ik alleen maar 3D kaarten. 

Onder het bloementoefje heb ik een stukje tule gebruikt met glitters. Deze zijn echt superleuk om een bloementoefje net wat op te vullen. Dit tule is ook en verschillende kleuren verkrijgbaar, dus altijd wel een passende kleur.


Als laatste heb ik nog een tekst op de kaart gemaakt. Deze letters komen een een boekje met allemaal losse letters. Helaas is deze niet meer verkrijgbaar. Wel zijn er diverse andere boekjes met teksten verkrijgbaar.

Heel veel lieve groetjes Alice










1 opmerking: