Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 25 juli 2019

Sense & Sensebility kaart met Heartfelt Creations Peony flower

Hallo allemaal, leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen. Vandaag heb ik een kaart met de 'Studio Light Embossing Die Cut Stencil - Ticketmal 196' voor jullie. Ik heb deze 2x uitgestanst: 1x uit olijfgroen linnenkarton en 1x uit kraft. Uit de kraft kaart heb ik ook het deel met de bloemvorm uitgestanst.
De opwerking op de olijfgroene kaart heb ik met een vel met kleine bloemetjes uit het 'Paperpad Lemoncraft - 15,2 x 15,2 cm - Sense & Sensibility' de opwerking gemaakt. 


Daarna begint het leukste: het versieren. Hiervoor heb ik 2 verschillende knipvellen gebruikt: 'Lemoncraft - A4 - Vintage 38 (Sense & Sensibility)' en de 'Lemoncraft - A4 - Vintage 40 (Butterflies Sense & Sensibility)'. 

Ook de Tag komt uit het knipvel. Ik heb hier een gaatje ingemaakt en een wax koordje doorheen gehaald. Ik heb alles met verschillende dikte foamtape opgeplakt zodat je er wat diepte in krijgt.


De grote bloem is gemaakt met Heartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Large Sweet Peony'.  Ik heb de bloemen gestempeld met de bijpassende Cling Rubber Stamp - Large Sweet Peony' op het nieuwe 'Heartfelt Creations - White Flower Shaping Paper. Ik heb ze gestempeld met 'Distress Ink - Worn Lipstick.' De bloemen heb ik nog wat kleur gegeven met VersaMagic - Pink Grapefruit en uitgesneden met de stansmallen.
De bloemen heb ik vervolgens in de 'Heartfelt Creations - Shaping Mold - 3D Floral Basics' gelegd, een beetje natgespoten en door mijn embossingmachine gehaald. Je krijgt daardoor hele mooie fijne ribbels in je bloemen.Nadat ik ze had laten drogen (je hebt dan echt hele mooie stevige bloemen) heb ik de randjes van de blaadjes nog wat donkerder gemaakt met Distress Ink - Fired Brick'.
Omdat ik de bloem niet vol genoeg vond in het midden, heb ik er nog een kleinere bloem in gemaakt met de 'Heartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Arianna Blooms'. Deze is binnenkort ook leverbaar bij HobbyVision. Ook de kleinere bloemen aan de zijkanten van de kaart zijn de Arianna Blooms'.
De blaadjes onder de grote bloem komen uit de Large Peony set en zijn gestempeld met Memento - Bamboo Leaves en de randjes zijn donkerder gemaakt met Memento - Cottage Ivy. Zo zie je dat je eigenlijk heel veel stempelsoorten kunt gebruiken, net welke je hebt die  qua kleur bij je papier passen. 

Over het vormen van de Large Sweet Peony heeft Heartfelt Creations verschillende leerzame YouTube filmpjes gemaakt. Zoals deze twee:Je kunt de bloemen op zo veel verschillende manier vormen dat je dezelfde bloem een heel ander uiterlijk kunt geven.

Er is ook een filmpje hoe je de super handige Shaping Mold gebruikt: 


Op de Heartfelt Creations website staat een document waar je kunt lezen welke platen je bij welke machine het beste kunt gebruiken voor hun snijmallen. Het is een lijst voor Spellbinders snijmallen, maar die zijn volgens Heartfelt Creations vergelijkbaar met hun mallen. Je vind dit document hier:


Shaping Molds passen niet in alle embossingmachines. Wil je weten in welke ze in ieder geval wel passen en welke platen je dan het beste kunt gebruiken? Neem dan hier een kijkje:

Hopelijk heb ik jullie weer wat inspiratie gegeven om en hebben jullie iets aan de filmpjes. 
Bedankt voor het kijken!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light Embossing Die Cut Stencil - Ticketmal 196 Paperpad Lemoncraft - 15,2 x 15,2 cm - Sense & SensibilityKnipvel Lemoncraft - A4 - Vintage 40 (Butterflies Sense & Sensibility)Knipvel Lemoncraft - A4 - Vintage 38 (Sense & Sensibility)Heartfelt Creations - CLING RUBBER STAMP - Large Sweet Peony Heartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Large Sweet PeonyHeartfelt Creations - White Flower Shaping Paper - per vel Heartfelt Creations - Shaping Mold - 3D Floral Basics Distress Inkt - Mini - Worn Lipstick VersaMagic - Pink Grapefruit Distress Inkt - Mini - Fired BrickStempelinkt - Memento - Dewdrop - Bamboo LeavesStempelinkt - Memento - Dewdrop - Cottage Ivy

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooie kaart! Groetjes Betha

Unknown zei

Super mooi ik heb ook de mal maar moet nog veel oefenen.
Gr Jacqueline

Vlasta Parkanov√° zei

Godzijdank geloofde ik in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot ik contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik Dr. Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk deed me iets anders geloven. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te tonen. Als u een getuigenis van DR Osagiede leest, is het waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar verlaten en ik zou haar graag terug willen hebben en proberen haar te vragen terug te komen, maar ze keerde me doof en maakte me publiekelijk absurd. Dr. osagiede werd naar mij doorverwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten erover, ging ik het online krijgen en besloot om hem via e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele nummer en we hebben ook lang met elkaar gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, was ik al verzekerd. Binnen 3 dagen kwam mijn ex-vrouw na 4 jaar spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam ze me zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het kennen van hem elke dag van mijn leven. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. U neemt contact met hem op doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel geluk
en hij is ook in staat om ...
1) liefdespellen
2) verloor liefdesbetoveringen
3) scheiding
4) echtgenoten echtgenoten
5) betoverd bindmiddel
6) ontbindingsspreuken
7) simuleer een kleine liefdevolle vriend
8.) u wordt gepromoveerd in de spelling van uw kantoor / loterij
9) zal je liefde bevredigen
10) je wilt rijk zijn
doctorosagiede75@gmail.com of
whatsapp +2349014523836