Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 18 juli 2019

Good Luck

Hallo allemaal

Deze keer heb ik een kaart gemaakt met de Dutch Doobadoo mal Octo Flower. Dit is weer een hele leuke mal waar je echt heel veel leuke dingen kunt opplakken. De basis is van roze cardstock, daarna wit cardstock en als laatste design papier uit de serie Lovely Moments van StudioLight.Alle randjes heb ik met gesso wit gemaakt en op elkaar geplakt. Net zoals bij mijn vorige kaart heb ik ook hier verschillende stansen van de Lovely Moments lijn gebruikt. Het plaatje is ook van StudioLight van de serie Janneke Brinkman.


Achter het plaatje zit de stans, het taartrondje en een stukje ribbelkarton. De andere afbeeldingen komen ook uit de serie van Janneke Brinkman.Met een strik van hemp cord is de kaart afgewerkt.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden en bedankt voor het langskomen elke keer.Al de gebruikte producten kun je terug vinden op www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken kom je meteen op de juiste plek in de webwinkel.

Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Octo Flower 21x21 Florence Cardstock - Texture 12x12" - Rose Paperpad Studio Light - Lovely Moments - PPLM124 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM211 Stansmal Studio Light - Lovely Moments - STENCILLM213 Studio Light - Easy Die Cut Paper Set - Janneke Brinkman EASYJBS651Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A5 - Fijn


1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart en leuk om deze mal ook eens anders te zien! Groetjes Betha