Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 5 juli 2019

Ons nieuwe DT lid, Edith stelt zichzelf even aan u voor


Hoi! Ik ben Edith van Dijkman, getrouwd met Leen en trotse moeder van Duuk. We wonen in een dorp superdicht bij Amsterdam en hebben een heerlijk huis. In de woonkamer heb ik een fantastische plek gecreëerd waar ik lekker creatief kan zijn.

Hoewel ik niet zolang in de “scrap” zit, ben ik wel al vanaf mijn geboorte creatief (dat zegt mijn moederJ). Ik schrijf al vanaf dat ik kan schrijven dagboeken en pimp deze ook nog volledig in stijl. Vandaar dat de meeste mensen mij kennen als Edith Pimpel van Pimpelicious. Pimpen is nog steeds mijn ding… ik ben verknocht aan papier, pennen, stiften, inkten, media en (water)verf.

Ik vind heel veel leuk om te doen en zie in alles een uitdaging. Tot voor kort had ik nog geen mini-album gemaakt. Nu ben ik al bezig met de derde. Zoooo leuk!

Ik hoop jullie veel te kunnen laten zien van wat ik maak en dat ik jullie daarmee inspireer. Wil je een workshop van iets wat ik heb gemaakt, laat het dan wetenJ

Je kunt mij vinden op Facebook: https://www.facebook.com/pimpelicious
Instagram: pimpelicious_edith



PIMPELICIOUS
Pimp your Memories

4 opmerkingen:

Judith zei

Succes met je nieuwe job...
Groetjes van Judith

Betha Horsmeier-Bouter zei

Succes met je nieuwe baan! Groetjes Betha

Unknown zei

Go Here replica bags from china Discover More Here website link advice replica bags online

satheysl zei

h0y91c9k52 t8d89q7g62 j0l65p3d10 c6f41z3e70 e2b32m0w26 q6o92b4q00