Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 1 juli 2019

Chubby Chick

Vandaag heb ik een Easel kaart voor jullie ter inspiratie, gemaakt met de Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS80 en zo'n leuke Chubby Chick (nr. 02) van Art by Marlene.


Om de Easel kaart te maken heb ik de basis van de  Studio Light - So Spring - stansmal twee keer uit zwart cardstock gesneden. Het onderste deel heb ik gevouwen op 6 cm en 10,5 cm van de linkerkant.


De achtergrond heb ik gemaakt van 'Florence - Aquarelpapier Smooth 200g' met Distress Oxide Worn Lipstick en Evergreen Bough en een mask stencil. Ik heb hiervoor de 'Picket Fence Studios - Blender Brushes' gebruikt. Die werken echt zo fijn, je hoeft helemaal geen druk te gebruiken, krijgt geen harde aanzetten en het enige wat je tussen de verschillende kleuren door doet is even over een stukje keukenrol te halen en ze zijn schoon!

Een aantal bloemen van het mask stencil heb ik extra geaccentueerd door er met een Staedler fineliner stipjes omheen te zetten.

De bloemen heb ik gemaakt met de 'Marianne Design - Creatable - Sunflower' stansmal. Ik heb ze gestanst uit wit cardstock en een kleurtje gegeven met Distress Oxide Worn Lipstick en Fossilized Amber.


Voor de rechterkant heb ik een gedeelte van de 'So Spring' stansmal nogmaals gesneden en de swirl losgeknipt. De bloem is dezelfde als de andere bloemen alleen dubbelgevouwen. Zo krijg je met dezelfde stansmal toch een hele andere bloem.


De Chubby Chick heb ik ingekleurd met Copic markers en met foamtape verhoogd opgeplakt.
De swirl onderaan heb ik iets omhoog gezet zodat de kaart hier tegenaan komt en de Easel kaart blijft staan.


Bedankt voor het kijken!Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Marianne Design - Creatable - Sunflower Studio Light - ART BY MARLENE - Cling Stamp Chubby Chicks 02Studio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS80 Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - A5 - (x24) Distress Oxides Ink Pad - Worn LipstickDistress Oxides Ink Pad - Fossilized AmberDistress Oxides Ink Pad - Evergreen BoughPicket Fence Studios - Blender Brushes 4/PkgTonic Studios - Tim Holtz Glass Media Mat Staedtler Pigment liner Fineliner - Box 6 st. (4+2) 308 SB6P Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Ultrafine tip - Glue applicator (2 stuks) CraftEmotions Extra Sticky Tape 6mm  

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

Gerlinde zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anneli Jäätteenmäki zei

Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en vind altijd dat hij bij me terug moet komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend of de mijne die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor geluk waar ze tot op heden van genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op via zijn e-mailadres doctorosagiede75@gmail.com en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verrassing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik maakte grond om mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om HIV, kanker, enz. Te genezen. GOED GELUK.

Dora zei

Prachtige kaart.