Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 8 juli 2019

LOTS OF LOVE

Hallo allemaal,

Hebben jullie de prachtige nieuwe stempels van Janneke Brinkman al gespot?
Ze liggen al een tijdje in de winkel, en tja, er moesten er natuurlijk ook wat met mij mee naar huis om ingekleurd te worden ;)
Samen met de nieuwe stans van Studio Light heb ik er een soort mixed media kaart van gemaakt.


Als eerste heb ik de een na grootste maat stans genomen en daarmee het model uit mijn favoriete papier gestanst ( mixed media van strathmore )
Daar heb ik als eerste de roos op gestempeld, en ingekleurd met Zig markers.
De roos heb ik ook nog een x op masking paper gestempeld en uitgeknipt, Daarmee heb ik de roos tijdelijk bedekt, zodat ik de rest van de kaart kon opbouwen.
Dit heb ik gedaan met distress oxide inkt, icing pasta`s en structuurpasta.

Als eerste heb ik de oxide inkt erop gedaan, hiervoor gebruik ik de heerlijke Picket Fence brushes.
Her en der heb ik nog wat met een scrip stempel gestempeld.
Daarna heb ik de nieuwe mask van Dutch Doobadoo gebruikt. Hier heb ik icing pasta, goud kleur, doorheen gedaan.

Daarna heb ik nog een andere mask gebruikt met muziek noten en daar heb ik structuurpasta door gedaan. Dit komt er dan mooi  bovenop te liggen.

Toen het naar mijn zin was, heb ik het masking paper van de roos afgehaald en heb ik het op de basis geplakt die ik met de grootste maat heb uitgestanst.

Het geheel heb ik nog wat opgesierd met de plaatjes van Janneke Brinkman, door de gaatjes nog een leuke strik en op de kaart nog wat sequins ( lovertjes )ZIG - Schone kleuren - Echte borstel - Engelse lavendel Studio Light - Easy Die Cut Paper Set - Janneke Brinkman EASYJBS651 Studio Light Embossing Die Cut Stencil - Ticketmal 197 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art -  Linnen A5

Finnabair Icing Paste - Frost / Pearl Distress Oxides Ink Pad - Worn LipstickStudio Light - Clearstempel A6 Janneke Brinkman - STAMPJBS11