Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 15 maart 2021

Colorful page - Mixed Media Kaart

 Hallo allemaal

aan mij vandaar de beurt om jullie te inspireren met een mooie creatie. Ondertussen hebben jullie wel gezien dat ik helemaal weg ben van het maken van planner pagina's en mixed media projecten en kaarten. Van dit laatste heb ik vandaag voor jullie een creatie gemaakt.

ik ben begonnen op aquarel papier (Vaessen) met het stempelen van de stempel uit een eerdere lijn van Jenine Mindful Art Collection, deze heb ik ingekleurd met Dixstress Oxide inkten.

Deze heb ik vervolgens uitgeknipt en de randjes zwart gemaakt met een stift.
 
De achtergrond heb ik eveneens gemaakt op en 300 grams aqarel papier. Op mijn kraftsheet heb ik distress oxide verdunt met water en deze heb ik al deppend met mijn vel papier op genomen, dit heb ik gedaan met een viertal kleuren van Oxide inkten.



 
Nadat ik de achter grond gedroogd heb heb ik er nog met diverse achtergrond stempels een geheel van gemaakt en als laatste heb ik die prachtige bloem er opgelijmd.
 



De producten die ik gebruikt heb vind je bij hobbyvision via onderstaande linkjes:

De stempel is van de JMA Collection - 01 maar helaas niet meer verkrijgbaar , wel zijn onderstaande stempelsn van de JMA 01 lijn nog beschikbaar en ook geschikt om te gebruiken:
 
 
 
   




Ik hoop jullie weer wat leuke inspiratie te hebben kunnen geven!
 
 
Groetjes,