Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 3 maart 2021

Just for You

Hallo allemaal,

Deze keer ben ik met de Fold Cart Art van Dutch Doobadoo aan de slag gegaan. Op zoek naar Designpapier kwam ik deze van Craft O' Clock, Summer Charm tegen. Erg mooi papier met warme kleuren.


De basis is getekend en geknipt uit een vel designpapier met houtstructuur erop. Op de twee uitklapbare delen heb ik uit het papier twee leuke bij elkaar passende plaatjes geknipt en gemat op zwart cardstock.


De nieuwe stansmal van de JMA collecctie ook uit zwart cardstock gestanst en deze doormidden geknipt en achter de plaatjes geplakt. Bij deze serie zit ook een leuk Junk Journal kit waarin heel veel mooie paatjes en labels op staan. Daarvan heb ik er een paar uitgeknipt en her en der opgeplakt.


Op het achterste deel een oude vintage foto met aan de rechterkant een halve bloemenkrans. Van de andere helft heb ik de bloemen allemaal losgeknipt en op de andere geplakt.
Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.


Alle producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je gelijk op de juiste plaats in de webwinkel.