Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 29 maart 2021

Facebooklive - Paperbag flip album met Tiets

        Hallo allemaal!


Leuk dat jullie langs komen op het blog om mijn berichtje te lezen.

Ik mocht afgelopen zaterdag weer live in de facebookgroep van HobbyVision, en heb van een paperbag een flip album gemaakt. 
Ik vind het heerlijk om met paperbags te rommelen en er totaal wat anders mee te maken en deze keer rolde er een soort van flipflap album uit.
 Ik heb het mooie papier  'Lovely when you smile' van Craft O' Clock gebruikt  in mijn voorbeeld en tijdens de live de nieuwste lijn 'Force of Gentleness'.


De sluiting aan de voorkant heb ik gemaakt met het mooie seambinding lint. Rechts zie je  een halve doodle stans van Studio light. Het lint komt precies uit in het midden ervan. Uit de die cut vellen heb ik een mooie bloementoef geknipt en deze met wat  jute, sisal, kaasdoek  en plaatjes uit de journal kit op geplakt.

        Als je het album dan open maakt zie je de eerste flapjes al. Alle flapjes zijn gemaakt van cardstock. Ik wist nog niet wat voor foto's ik hierin ging plakken dus die komen later nog.


Als je de vorige flapjes open klapt zie je de volgende 2 verschijnen. Deze zijn ook gemaakt van kraft cardstock  en de sluiting  binnenin met labels.


Je ziet her en der labels en envelopjes die ook uit de journal kit van Craft O' Clock komen.



Binnen in nog extra flapjes gemaakt van kant en klare labels. Je rilt ze 1 cm om aan de onderkant en plakt ze tegen een bestaand flapje die je daarna beplakt met design papier.


 Bij de laatste geopende flapjes zie je de prachtige stans van JMA.  Deze heb ik gedeeltelijk vast geplakt zodat erachter nog een label geschoven kon worden.


Ik hoop dat jullie het een leuk projectje vinden en wil je hem ook gaan maken, dan vind je de gebruikte artikelen hier:

https://www.hobbyvision.nl/nl/27-03-2021-tiets-wolfard-paperbag-flip-album.html

Wil je de live terug kijken dan kan dat via ons YouTube kanaal.
Klik hiervoor op onderstaande foto:




3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig album! Groetjes Betha

Sylvia zei

Wauw !!! Echt super mooi.

Groetjes Sylvia

Wendy zei

Erg mooi Tiets. Dank je wel voor je leuke Live. Leuk om te volgen (meerdere keren). Ik ben namelijk gisteren ook met een paperbag flip album bezig geweest. Regelmatig even terugkijken :-)