Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 6 maart 2021

Flowers

                                                                    Hallo allemaal,

Deze twee pagina's in de Sidekick heb ik gemaakt met de nieuwe stansen van ECD. Dit zijn de nieuwste stansen voor de Sidekick.

Bijna al het papier wat ik op de pagina's heb gebruikt komt uit het paperpad Reminiscence the Book. De basis pagina's zijn gestanst met stansmal nr. 17. Ook de 2 labels in het licht en donkerblauw komen uit deze set. De vogeltjes zijn uit oranje designpapier gestanst en zitten ook in set 17.

 Uit stansmal 12 komen de leuke macrame hangers met die leuke planten erin. Achter het donkerblauwe label zit een soort honingraat en deze kun je vinden in stans 13.


Het kleine ticketje met de vlinder heb ik uit zwart cardstock gestanst met daarachter ook designpapier uit het Book.


En dan komen we bij de rechterpagina. Hier heb ik zoveel mogelijk geprobeerd om dezelfde kleuren van de linkerpagina terug te laten komen. Het gedeelte aan de ringband komt uit stans 16. En de blaadjes zitten weer in stans 12.


Het meisje is een leuke stempel uit set Planted with Love. Deze heb ik ingekleurd met waterverf. Het boek dat ze vasthoudt is een stukje designpapier. Op beide pagina's heb ik over de gaatjes washi-tape geplakt. Al met al vind ik het wel leuk geworden.

Bedankt voor het langskomen.


Alle gebruikte producten zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Door op de afbeelding te klikken kom je op de juiste plaats in de webwinkel.

       

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Ela zei

Mooi zeg! Groetjes Ela