Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 15 juni 2022

Cactussen

 Hallo allemaal,

De mini cactussen van Marianne Design zijn inmiddels niet meer leverbaar, maar nu is een nieuw set met grote cactussen uitgekomen en hoe leuk zijn die?! Met een plaatje van Els Wezenbeek zijn de cactussen leuk te combineren. Zelf kijk ik altijd naar het plaatje wat ik gebruik: wat is er op te zien en heb ik daar malletjes van? Zo ja, dan ga ik kijken of die erbij passen qua formaat. Op het plaatje zag ik een theepot en daarvan heb ik in mijn mallenverzameling een exemplaar erbij gezocht, een oudje van Marianne Design. Natuurlijk kun je ook prima een andere theepot gebruiken van welk merk dan ook! Of gewoon de leuke pot die bij de cactussenmallen zit... De kaart is 11 x 15 cm en de hoeken zijn bewerkt met een pons van Vaessen. Zo is de kaart niet helemaal strak. Onder de strook houtstructuur heb ik nog een kantje gedaan: eigenlijk was het breed kant, maar ik heb het door de helft geknipt. Zo kun je een stuk kant 2x gebruiken en heb je niet een 'dikke bobbel' onder je designpapier.


Gezellig dat je weer kwam kijken hier op het HobbyVisionblog en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

Hieronder staan de gebruikte materialen: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht. Veel shopplezier!

Geen opmerkingen: