Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 27 maart 2023

Al heel lang en gelukkig getrouwd

Hallo allemaal,
 
Vandaag laat ik jullie een jubileumkaart zien gemaakt met één van de mooie plaatjes van  Mattie. Bij dit soort kaarten mag het wel wat romantisch zijn en daar past deze prachtige uitgewerkte mal van Petra perfect bij. Het 'Honeymoon' papier van Eline is natuurlijk ook heel geschikt, niet alleen vanwege het thema, maar ook met de passende, zachte pasteltinten, die goed matchen met het plaatje. De banner met houtstructuur komt uit een recent papierblok van Eline: zo lijk het net een echt tekstbord op je kaart. De kaart heb ik verder afgemaakt met een tekst, kleine bloemetjes en strassteentjes in een brons tint.
 


In de bloementoef heb ik lelies verwerkt die ik eerst in model heb gebracht, zodat ze er mooi uitspringen. 

 Creatieve groetjes,
Ellie
 
De gebruikte materialen vind je hieronder: klik op het plaatje en je komt op de juiste pagina in de webshop terecht.
 
 Spellbinders - Susan's Garden Ultimate Tool Kit Marianne Design - Rhine stones - Bronze      Marianne Design - Craftable - Text labels      Marianne Design - Craftable - Natural Twigs  Marianne Design - Creatable - Anja's Poinsettia  Marianne Design - Creatable - Lelie        Marianne Design - Creatables - Petra`s Amazing Circle   Marianne Design - Knipvel - Mattie's Mooiste - Circles Spring   Marianne Design - Pretty Papers Bloc - A4 - Eline's Whitewash   Marianne Design - Paperpad A4 - Honeymoon

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.