Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 26 maart 2023

FBLive - Junk Journaling á la Tiets

Hallo allemaal,
Tijdens een live uitzending  heb ik een poging gewaagd om op mijn manier een ju nk journal achtig project te maken.
Met 2 maten kraft bags en een slimline envelop en 4 loonzakjes.Het papier is van Elizabeth Craft Design en woww wat vind ik dat geweldig mooi!
Het was even wennen om zoiets te pimpen maar ik vind het echt super leuk om zo eens aan de slag te gaan.In het papier zitten al leuke elementen om op je creatie te verwerken, maar ik heb nog zelf muziekpapier,  delen uit een oud boek gebruikt.
Ook wat printables gevonden die er prima bij pasten.Her en der nog wat flapjes gemaakt.En ook wat kant mag er dan bij gebruikt worden.
Elizabeth Craft Design heeft ook prachtige stansen die er perfect in pasten. dus ook die lekker gebruikt.Zoals hier waarin ik dan labels heb geschoven.Ook de loonzakjes lekker vol gepimpt want ja anders is het geen echt Tiets project he.
Hier zie je de nieuwe tickets van ECD. Deze heb ik gestempels en gestanst uit hetzelfde design papier.


In de envelop nog een label geschoven waar een foto of tekst op kan.Achter de labels heb ik een filedolder geschoven.En in de kraft bag kun je natuurlijk ook nog foto;s of iets schuiven.


 Ik hoop dat jullie het een leuk projectje vinden.
Wil je hem ook maken dan kun je hier het filmpje terugkijkenEn de gebruikte materialen staan hier in de webwinkel

https://www.hobbyvision.nl/nl/11-03-2023-onlinedemodag-tiets-wolfard.html


Groetjes Tiets


1 opmerking: