Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 12 maart 2023

Life is a journey

 Hallo!

Wat leuk dat je dit blogbericht gaat lezen! Deze keer wil ik je graag inspireren met een kaart die is gemaakt met een stans van Studio Light in combinatie met het designpapier Moments van ScrapBoys.


Uit wit cardstock heb ik het frame met de swirls en de grootste circkel van de set gestanst. Uit het designpapier heb ik de basis gestanst. De circkels die uit het papier vallen na het stansen heb ik bewaard.


Vervolgens heb ik een Shakerblister van Studio Light gepakt. Die is net te groot waardoor de randjes van de blister iets uitsteken. Daarom heb ik een smal randje van de Shakerblister geknipt, zodat deze netjes achter de circkelrand van het frame met de swirls verdwijnt. 
Vervolgens heb ik een stukje designpapier op maat geknipt als achtergrond voor het shaker gedeelte. 

Tot slot heb ik de shaker gemaakt en het frame op het designpapier geplakt.



Vervolgens heb ik de buitenmaat opgemeten en die was 13,5cm x 13,5cm. Uit hetzelfde witte cardstock als waar ik het frame met swirls uit heb gestanst, heb ik een stuk van 14cm x 28cm gesneden. Dat heb ik op de lange kant op 14cm gerild. Zo had ik een dubbele kaart van 14cm x 14cm. Daarna heb ik de randjes beïnkt met Distress Ink in de kleur Frayed Burlap en dat op de basis van 14cm x 14cm geplakt.

 In het papierblok zitten ook knipvellen met mooie bloemen die ik heb uitgeknipt. Voordat ik die opplakte met mijn lijmpistool heb ik er eerst een beetje sisal onder gedaan.
Tot slot heb ik er nog een tekst opgeplakt.



Dank je wel voor het lezen van dit blogbericht en ik hoop je weer geïnspireerd te hebben met deze kaart.
De producten die ik heb gebruikt, kun je terugvinden in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!

















4 opmerkingen:

Lia zei

Wow, wat is dit gaaf!! Ik vind alles aan de kaart erg geslaagd!
Lia xx

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Mirjam1702 zei

Dank jullie wel voor de reacties!

Anoniem zei

Vindt hem ook prachtig de mooie kaart