Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 13 maart 2023

Eendje voor jou

 Hallo allemaal,

De nieuwe eendjes, die Marleen voor Marianne Design ontworpen heeft, zijn leuk te combineren met de achtergrondjes van Eline. Nu we richting het voorjaar gaan en het weer de tijd van jonge dieren wordt, zijn ze extra leuk om op je kaarten te verwerken. Ik heb de achtergrond aangekleed met verschillende stansjes van Marianne Design: een lieveheersbeestje, die voor extra kleur zorgt, keien, die bij het Boeddha beeld zitten. Heb je net als ik niks met Boeddha, is het toch een leuke mal voor je tuin- en landschapskaarten. Hier en daar nog wat kleine bloemetjes en een tekstbanner met een stukje hempcord als afwerking. De tekstbanner heb ik gehalveerd en met een schroefpons een gaatje erin gemaakt, waar het stukje koord doorheen is gehaald.


Zo lief de eendjes van Marleen: Je kunt ze leuk in 3D opwerken door het vleugeltje met 3D-kit of een stukje foam te verhogen. Met glossy accents kun je er net echte waterdruppels bijmaken, ook leuk!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.