Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 17 maart 2023

Happy Birthday

 Hallo!

Leuk dat je weer een blogbericht van mij gaat lezen. Deze keer wil je inspireren met een kaart waarbij ik voornamelijk producten van Tim Holtz heb gebruikt.


Voor de basis heb ik wit, rood en zwart cardstock gepakt en de stansset Layered Plaid van Sizzix. De stansset bestaat uit 3 stansen en ik heb iedere stans uit een kleur gestanst. 
Die heb ik vervolgens op elkaar geplakt.

De kaart is zo al leuk, maar mist natuurlijk nog wel wat versiering.
Sizzix heeft ook een hele leuke auto in de collectie zitten en die wilde ik ook op deze kaart verwerken.
Eerst heb ik alle onderdelen van de set gestanst en verschillende kleuren en die heb ik vervolgens stap voor stap op elkaar geplakt.



Het resultaat van de dunne randjes van de basis in combinatie met de auto die ook dunne randjes heeft, vond ik persoonlijk niet mooi. Toch wilde ik perse deze 2 stansen verwerken. 

De persoon voor wie ik de kaart maakte, heeft net een nieuwe baan in de koffie en ik had nog hele oude stempels liggen die perfect in dit thema paste. Ze zijn zo oud dat ik niet meer weet of kan achterhalen van welk merk deze zijn. 
Nadat ik alles gestempeld had, heb ik de koffie mokken uitgeknipt en ben ze vervolgens gaan inkleuren met de Light Markers van Studio Light.
De tekst 'Happy Birthday' komt uit de JMA collectie.


Nu alle onderdelen klaar zijn, is het tijd om aan de opbouw te beginnen.
Ik heb uit wit cardstock nog een extra basis gesneden om er een dubbele kaart van te maken.
De wit, rood, zwarte basis en tekst heb ik verhoogd opgeplakt met foamtape. 


Zoals net al beschreven, heb ik een dubbele kaart er van gemaakt. De voornaamste reden is dat ik op deze manier toch de auto op de kaart kon verwerken. 



De kaart is inmiddels bij de ontvanger en die was er erg blij mee. 
Ik hoop jullie hiermee weer geïnspireerd te hebben.

Leuk dat je dit blogbericht weer hebt gelezen. Alle producten die ik heb gebruikt, kun je terugvinden op de webshop door op de foto's te klikken. 

Tot de volgende keer!