Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 30 maart 2023

Liefs

 Hallo allemaal,

De nieuwe strepenmallen van Marianne Design kun je ook goed gebruiken met de bloemenstempelsets van Marianne Design. De bloem stempel je en vervolgens kun je hem met een mal uitstansen, kleuren en op een creatie verwerken. Vaak vind ikzelf designpapier snel te druk met zo'n grote stempel en dan kun je met de strepenmallen er een leuk randje onder maken. Ik heb de rand gemaakt in de kleuren van de bloem. Bij liefs denk ik algauw aan hartjes erbij en het fijne hart van Marianne Design past er leuk achter. Je hoeft niet het hele hart te zien, je kunt hem ook leuk achter de bloem steken. De witte achtergrond is heel mooi fijntjes met strepen en stippen geëmbost met een design folder van Marjolein Zweed.


De 'liefs' tekst is in een mooi lettertype gemaakt en het leuke is dat je er ook gelijk een mal bij krijgt, die de letters mat.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.