Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 23 maart 2023

Happy cupcake birthday! met verassing

Happy Cupcake Birthday! 

Met verrassing.


Hoi allemaal!
Thema deze keer happy Birthday. Superleuk toch zoveel mogelijkheden, daarom eens iets anders gekozen.
Ja soms heb ik van die ingevingen, alleen vergeet ik meestal dat er hier in de wijde omtrek geen hobbywinkel is waar ik snel iets kan halen. Dus met creativiteit is het gelukt. Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden.
Dit hebben we nodig:

Papier
Rimmbelkarton
Styropor (isomo bal)
Kaasdoek 
Decoratie naar keuze

Dat is het eigenlijk en het leuke is je kan het decoreren naar keuze voor verjaardag, lente, moederdag enz
Dus aan de slag!


Nu ik heb alles geleerd in inch dus is het voor mijn makkelijker op die manier. Op elk snijapparaat of liniaal staat er zowel cm als inch.
Je hebt een stukje stevig cardstock van 2 inch op 8 inch nodig waarbij je op de lange kant op 1 zijde een halve inch rilt. Dit dient als plank rand om de cirkel te sluiten.


Voordat je deze dicht kleeft vouw hem wat voor dan is het makkelijker om een redelijk rondje te krijgen.
.


Ik heb nog zo een ribbel maker? Geen idee welke de juiste benaming is, met deze kun je van papier ook ribbel papier maken. Heb je deze niet geen probleem je heb ook ribbel karton of je kan het ook met gewoon papier doen. Daarvan had ik een stukje design papier genomen uit een oude collectie van Lemoncraft. De afmeting is 2 inch op 12 inch. Dus gewoon de lengte van een groot paper pad.


Dan heb ik ook de binnenkant bekleed met hetzelfde papier ook 2 op 8 inch genomen en aan de binnenkant gekleefd. Want inderdaad het is een klein doosje ook. An de onderkant van het doosje heb ik een cirkel uitgesneden. Was nog 6 cm in doorsnede maar meten is weten! Het verschilt wat in hoe je de cirkel dicht kleeft dus meet vooraf, je kan een cirkel stans nemen of een cirkelsnijder of iets ronds aftekenen en uitsnijden.
De ban heeft een afmeting van 8 cm doorsnede, deze heb ik doormidden gedaan met een breekmes. Doe het voorzichtig en zo recht mogelijk. Dan ook met een cirkel stans een ronde uitgesneden en op gekleefd.


Het kaasdoek is zoals je ziet vastgemaakt met speldjes. Om het aan te brengen heb ik een stuk afgesneden en een wat dubbel geplooid zodat te niet meer zo doorzichtig is. Daarna rond aangebracht , je kan het nog vormen wanneer je de bloemen aanbrengt, deze heb ik ook met speldjes aangebracht. Dan als alles juist zat de bloemen met het hete lijmstool vastgezet en terwijl de parels aangebracht.


Het vlaggetje is met een tandenstoker gedaan en een parel bovenop. De parels heb ik al eeuwen ooit eens gekregen van iemand dus geen idee welke het zijn. Maar je kan van alles gebruiken kijke eens wat je in huis hebt. De bloemen heb ik gemaakt met de Small Wild Rose van Heartfelt Creations en licht op kleur gebracht met Distress Oxide Tatered Rose.De tweede die ik heb gemaakt is op dezelfde manier gedaan. daarvoor dezelfde stempels en stansen gebruikt enkel het kleur veranderd naar Momento New Sprout. Ook deze heel licht aangebracht.Door meeldraadjes te gebruiken krijgen de bloemen een heel ander uitzicht. Als afwerking op allemaal een kanten boordje gedaan aan de onder kant.

Nu er zijn mensen die geen bloemen willen maken of geen tijd of welke reden dan ook. Daarvoor deze gemaakt. Met wat bloemetjes kant en wat namaakmos kan het ook.En zo kun je zelf kiezen wat je zelf mooi vind! 


En zo heb je een leuke cupcake met verrassingsdoosje. Ik hoop dat jullie deze ook leuk vinden en er eens mee aan de slag gaan. Zou graag vele cupcake's zien passeren op facebook. Heb je nog vragen geen probleem je kan ze altijd op Facebook stellen daar word je ook met veel plezier verder geholpen. 
Veel knutselplezier!

Zin om aan de slag te gaan? Als je op de fotootjes klikt kom je op de juiste plaats terecht in de webwinkel.Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6"Vaessen Creative - Cirkelsnijder Ø15cm & Zelfklevende SnijmatCrafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel 


Pellon - Cheesecloth - White 36"X3ydParelsnoer - assortie 5 meter - whiteParelsnoer - Assortie 5 meter - Champagne Florella - Bloemen & Bladeren 3cm -  CremeStudio Light - JMA Collection Essentials - Paper Flowers - Purples & Pinks 2cm&1.5cmHeartfelt Creations - White Flower Shaping Paper - per velHeartfelt Creations - Pearl Stamens - Medium Assorted 5mm X 2.25"Heartfelt Creations - Cling Rubber Stamp - Wild Rose -Small RoseHeartfelt Creations - Cut & Emboss Dies - Wild Rose -Small RoseStyropor-Bal - 80 mm

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Gaaf! Groetjes Betha

Conley Tiffany zei

Ik zag opmerkingen van mensen die hun lening al van meneer Pedro hadden gekregen en ik besloot om onder hun aanbevelingen een aanvraag in te dienen. Slechts 5 dagen later bevestigde ik mijn lening op mijn bankrekening, een totaalbedrag van $ 850.000,00 waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte leningverstrekker nodig heeft om via hun e-mail een aanvraag in te dienen: pedroloanss@gmail.com. Ik ben nu blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om vroeg.