Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 22 maart 2023

Cheers to you!

 Hallo,

Vandaag wil ik jullie graag inspireren met een kaart waarbij ik gebruik heb gemaakt van een Dutch Doobadoo mal.


Om te beginnen heb ik de Dutch Doobadoo mal 2 keer uit kraft geknipt. Hiervoor heb ik de mal op mijn magneetmat vastgelegd en toen met een zacht potlood omgetrokken. 


Daarna heb ik met een klein mesje bij 1 van de 2 mallen de binnenkant er uitgesneden. 


Vervolgens heb ik de mal op het designpapier gelegd en de benodigde delen getekend, uitgeknipt en opgeplakt.


In het ovale deel wilde ik heel graag een soort van swing gedeelte maken. Hiervoor heb ik stevig mica gepakt en daar heb ik met Stazon een oude stempel van Coosa Crafts opgestempeld. Vervolgens heb ik het mica met een ovale stans door de stansmachine gehaald. 
De stans werd niet helemaal uit gestanst, maar de lijnen waren dusdanig goed te zien, dat ik de rest verder met een mesje heb gesneden. 

De maat van de ovale stans is kleiner dan de ovaal die ik uit de Dutch Doobadoo mal heb geknipt. Zo blijft er ruimte over om het swing idee te creëren. 


Vervolgens heb ik aan de boven- en onderkant in het ovaal 2 eyelets gemaakt met mijn Crop-A-Dile. Door beide gaatjes heb ik een zwart stukje Hempcord gedaan en die heb ik aan het voorste deel van de kaart in de rilvouw vastgeplakt met een stukje plakband. Dit heb ik zowel aan de boven- als aan de onderkant gedaan. 

Vervolgens heb ik de 2 buitenste delen van de kaart op elkaar geplakt en ben ik de kaart verder gaan opbouwen. Hiervoor heb ik wat tickets van 49 And Market gebruikt en heb ik op een plaatje wat bij het designpapier hoort een tekst gestempeld. Hier heb ik de Versafine Clair Nocturne voor gebruikt.


Tot slot heb ik met de Shape Dies Continue Set of Flowers van Nellie Snellen nog wat bloemen gemaakt om op de kaart te verwerken. 

Ik hoop je met deze kaart geïnspireerd te hebben om er ook mee aan de slag te gaan.


 
Leuk dat je dit bericht gelezen hebt.
De producten die ik heb gebruikt, vind je in webshop door op de foto's hieronder te klikken.
Tot de volgende keer!
2 opmerkingen:

Marjeta zei

Thanks for tutorial. Your card is gorgeous.

Anoniem zei

Thank you!