Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 17 maart 2023

Baby in de tobbe

Hallo allemaal,

Een kind krijgen is bijzonder, maar een kleinkind ook en ook dan is het leuk om als kersverse opa & oma een (zelfgemaakte) kaart te krijgen. De tekststempel heeft een mooi, sierlijk lettertype en past goed op een van de banners uit het bannerset. Uit de strandspullen van de muizen heb ik verschillende malletjes gekozen, o.a. de zonnebrandfles, die ik als shampoofles heb gebruikt. De badmat is eigenlijk het strandlaken van familie muis. De handdoek is de deken, die aan de wieg van Eline hangt. Uit dit set komt ook de leuke, hippe spiegel. Zo zie je maar dat je de mallensets van Marianne Design voor heel veel doeleinden kunt gebruiken en eindeloos kunt variëren en creëren.


In het mallensetje met de baby zitten naast de baby ook nog eens super leuke, lieve babyaccessoires die je creatie afmaken!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

Geen opmerkingen: