Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 18 maart 2023

Happy hamster day

Happy hamster Day. 

Met Studiolight Sweet Stories.



Hoi allemaal.
Deze kon ik echt niet weerstaan zo schattig. Ik had al heel wat gekleurd met de Faber Casttell de Polychromos potloden. Dat doe ik regelmatig als ik nog niet echt weet wat ik ermee ga doen. Het is een eenvoudig interactief kaartje geworden. Makkelijk te maken ook met andere formaten. 


In de stans set van de schommel zit deze basis, super leuk met de hoekjes dat geeft toch iets extra aan je kaart. Voor de wolkjes heb ik het stencil van Studiolight gebruikt samen met de twee Distress inkt kleurtjes Spun Sugar en Tumbled Glass. Aan de onderkant heb ik de kleur Distress inkt Shabby Shutters gebruikt. Lichte kleurtjes dus.


Dan is het tijd voor de basis van de kaart deze is 29 x 10 cm dus een foutje op de foto. Sorry daarvoor! Dan ril je op de lange zijde op 14,5 cm dan heb je een recht opstaande kaart.



Dan hebben we twee strookjes nodig 1 van 14 x 3 cm en aan beide uiteinden rillen op 1cm en op 2cm.
Het tweede strookje is 15 x 2 cm en aan beide uiteinden rillen op 1cm en op 1,5 cm.
Dan zou je deze zoals op foto getoond moeten hebben.
Ondertussen ook de basis van de stans set van de schommel uitgestanst, je zal zien dat deze uit twee delen bestaat een kadertje en een binnenzijde. deze heb ik op de basis gekleefd. Het kan zijn dat je iets over hebt langs onder van je basis deze kun je gewoon bijsnijden.


Met de Border stans van Craftlab heb ik een grasrand uit gestanst, het is een not end dus kan je deze zo breed en zo lang maken als je wil. Deze dan met Distress inkt voorzien van Shabby Shutters.


Dan kun je de buitenste ril randjes voorzien van dubbelzijdige tape of lijm waar jij het liefste mee werkt.
Dit zijn de plakrandjes die aan de achterzijde van je voorpaneel komen te zitten.


Zo ziet het eruit als je ze aan het voorpaneel van je kaart hebt gedaan. Je begint met de 3cm hoog strookje te kleven daarna deze van 2 cm hoog.


Ik moet eerlijk bekennen de schommel was een beetje een uitdaging, het was niet echt duidelijk hoe deze juist in elkaar word gezet, zeker het zitje niet. Maar goed het is gelukt maar eerlijk het is priegelwerk. De bloemetjes deze ben ik volledig mee uit de bocht gegaan en heb er mega veel uitgestanst, denk dat ik een paar maand toekom. Maar vind het formaat super schattig. Het steentje dat vergeten is op de foto zit er veilig op dus het hamstertje is super gelukkig. Ik persoonlijk vind dit soort kaartjes ook leuk om te doen lekker veel stansen en niet teveel nadenken. Super leuk om te doen en hopelijk zijn jullie wat geïnspireerd om het ook te proberen of misschien heb je de stansen al en gaan jullie ermee aan de slag.
Veel knutselplezier!

Wil je de produkten verder bekijken klik dat op het fotootje dan word je doorgestuurd naar de juiste pagina.






Studio Light - Sweet Stories Spring - Stamp & Cutting Die - Tea Party Studio Light - Sweet Stories Spring - Cutting Die - Flowery Swing Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Cutting Die - Borderz Grass Distress Inkt - Mini - Tumbled Glass Distress Inkt - Mini - Shabby Shutters Distress Inkt - Mini - Spun SugarFlorence - Cardstock texture 12x12" - White (BULK 100 vel)

Linnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 cm -  LichtgroenLinnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 - Avocado GreenLinnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 cm - LichtrozeFaber Castell Polychromos - Blikken doos 36 stuksVaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6"Art Glitter Glue - Dries Clear Adhesive 2oz/ 60mlCraftEmotions EasyConnect (dubbelzijdig klevend) Craft tape 15m x 65mm

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super schattig! Groetjes Betha