Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 16 maart 2023

Veel sterkte

 Hallo allemaal,

Onlangs had ik een condoleancekaart nodig en ik maak die zelf bijna nooit, maar toen ik de waterleliestempel van Marianne Design zag, kreeg ik dit idee. Ik heb het condoleancepapier van Marianne Design gebruikt: een heel mooi, stijlvol blok: voorop staan printjes en op de achterkant bijpassende effen grijstinten. Met de nieuwe streepmallen heb ik de lijnen op de kaart gemaakt. Een stukje vellum onder de waterlelie heb ik als water gedaan, waarvan het onderste randje gescheurd is. Op het vellum en op de waterlelie heb ik nog wat glossy accents aangebracht, die op waterdruppels lijken. De tekst is een snijmal: een hele mooie tekst met fijne lijnen en een mooie matlaag erbij. Die kan voor condoleance, maar ook als iemand in een andere moeilijke situatie zit.



De waterlelie heb ik in roze- en grijstinten op kleur gebracht. Je kunt deze natuurlijk ook goed voor een andere gelegenheid gebruiken: als opkikker of misschien wel bij een verjaardagskaart als je vrolijke kleuren gebruikt.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi! Groetjes Betha

martina's kaartjes zei

helemaal mooi is deze geworden
grtjs,martina