Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 5 juli 2023

Butterfly memorydex challenge week 6

 Hallo,

Leuk dat je het blog bezoekt. In onze Facebook groep loopt deze zomer de Memorydex challenge. Dit blog staat dan ook het in teken hiervan en deze keer wil ik je inspireren met het thema Butterfly.

Om mee te doen met de challenge hoef je niet persé een stans te hebben. Met de mask uit de JMA collectie kan je ook een Memorydex kaartje maken. 

Uit geel cardstock van Florence heb ik de basis geknipt door de buitenste rand over te trekken op het papier. Uit Florence Aquarelpapier 200 grams heb ik de binnenste rand overgetrokken en uitgeknipt.


Vervolgens heb ik een gedeelte van een stempel uit de Warm & Cozy collectie van JMA afgedrukt en deze ingekleurd met de Lightmarakers.



Vervolgens heb ik dit op de basis geplakt en heb ik uit hetzelfde gele cardstock nog wat vlinders gestanst. Dat is tenslotte het thema voor deze week. 

Tot slot heb ik nog een kleine bloementoef gemaakt en ik had nog wat restantjes van eerder gestanste achtergrond decoratie liggen.


Ik hoop je hiermee geïnspireerd te hebben om ook mee te doen met de challenge!
De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!






Geen opmerkingen: