Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 18 juli 2023

Tropische verjaardag

 Hallo allemaal,

Het vierkante touwframe is een leuke basis om een kaart van te maken. Toen ik het hangbord zag met malletjes van stukjes touw, kwam bij mij het idee om het bord aan het frame op te hangen. Met de nieuwe verjaardagstekstenset heb ik gekeken welke tekst er leuk oppaste en die er volgens op gestempeld. Daarna ben ik het frame verder aan gaan kleden met palmbomen, bloemen en een onbewoond eiland. Met strassteentjes kun je kokosnoten in de palmbomen maken en het geeft nog een extra vrolijk en feestelijk effect ook op je kaart!


De tropische bloemen kun je in elke gewenste kleur stansen en afwerken met een leuk pareltje of strassteentje. De junglebladeren passen qua vorm en formaat ook perfect bij dit setje. Aanrader om ze beiden aan te schaffen, leuk te combineren, maar ook goed apart te gebruiken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

5 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha

Timothee Lambert zei

"A standing ovation for the consistency! It's impressive how this blog maintains a high standard of quality with each new post. Reliability is a rare and valuable trait in the blogging world."
Newberg Drive in

Edvin Berg zei

"Kudos to the author for being open to feedback and engaging with the audience. It creates a sense of community and shows a genuine interest in fostering a two-way conversation."
parcel pending promo code

Abigale Huels zei

"I'm continually amazed by the author's ability to make complex subjects not only understandable but also interesting. It's a rare skill that keeps me coming back for more."
Fideliti Childcare Vouchers

Jennifer Walsh zei

What a vibrant celebration! For an added touch of color to your space, explore the fantastic deals at ''15 off pottery barn moving coupon''. Your tropical-themed birthday just got a stylish upgrade!