Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 1 juli 2023

Feest op de camping

 Hallo allemaal,

Rond deze zomervakantieperiode zijn er ook verschillende dingen te vieren: een jubileum, een verjaardag, een gewonnen wedstrijd, noem maar op. Om iemand te feliciteren die graag kampeert is de caravan van Marleen een topper om te gebruiken op je kaart/creatie. Ik heb de caravan op een achtergrondje van een bostafereel van Eline geplakt. In het gras een paar kleine bloemen en strassteentjes om de kaart op te fleuren. Onder het achtergrondje heb ik een strook designpapier geplakt, uit hetzelfde blok waarmee ook de caravan gepimpt is. Wil je geen standaard rechthoekige kaart, dan kun je met een hoekpons de hoeken bewerken van zowel de achtergrond, designpapier en cardstock.


De caravan is zo'n ontzettend leuke mal: je kunt hem in je eigen stijl pimpen: een retro caravan of juist een hele hippe, moderne in grijstinten? Natuurlijk kun je hem ook leuk combineren met de diertjes van Eline. Niet alleen met deze muisjes, maar ook met de andere dieren kun je de leukste campingtaferelen maken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuke kaart! Groetjes Betha