Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 23 juli 2023

Let's see the world memorydex challenge week 4

 Hallo,

Het is je vast niet ontgaan dat we middenin een leuke zomerchallenge zitten waarbij we aan de slag gaan met de memorydex kaartjes.

Met dit blog wil ik je graag weer inspiratie geven.


Het thema van deze week is Tickets please. Je kan hierbij natuurlijk denken tickets voor een attractiepark of vliegtickets voor een vakantie, maar ik moest eigenlijk gelijk denken aan de geweldige lijn Vintage Artistry Everywhere van 49 and Market. 

Voor de basis heb ik een stencil uit de JMA collectie gebruikt en ik heb de buitenste lijn op wit cardstock getekend en uitgeknipt. Op het design papier heb ik de middelste lijn overgetekend en deze ook uitgeknipt.

In deze collectie zit ook super leuk Fabric washitape en dat heb ik op een strookje cardstock geplakt en daar heb ik vervolgens een mini pocket van gemaakt. 


Vervolgens heb ik de Lasercut elements en de Ephemera Bits erbij gepakt en heb ik gezocht naar leuke tickets die bij deze creatie pasten.
Op de achtergrond heb ik nog gewerkt met Rubons van deze collectie.

Dit is het resultaat geworden.





Ik hoop je met deze creatie weer geïnspireerd te hebben en hoop dat je ook mee doet met de zomerchallenge!
De producten die ik heb gebruikt vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

Laat je jouw memorydex kaartje ook zien?