Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 7 juli 2023

Have a FIN-TASTIC day!

 Hallo allemaal,

Nu het volop zomer is, is het heerlijk om zomerse vakantiegevoelkaartjes te maken en met de strandmaterialen van Marianne Design is dat helemaal een feestje. Het nieuwe touwframe maakt een mooi lijstje op je kaart, die je met allerlei leuks kunt vullen. Ik heb er een zeetafereeltje in gemaakt met de walvis van Eline, een onbewoond eiland en een anker en stuur in het hoekje. Heb je de leuke tekststempel ook gezien op de banner? Een leuk woordgrapje die goed bij de stans van de walvis past. Op de golven heb ik wat stipjes glossy accents aangebracht, voor een extra nat watereffect. Rondom de walvis nog wat pareltjes en bling bling en natuurlijk nog een stukje echt touw met een strik van hemd cord als afwerking.


Kijk de leuke walvis eens leuk op de label zwemmen! Als je de waterrandstans meerdere keren stanst en in 3D opplakt, dan kun je de walvis er heel leuk tussen plakken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

1 opmerking: