Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 16 juli 2023

Challenge memorydex week 3: Christmas in July

Christmas in july

 Memorydex challenge.



Hoi allemaal!
Benieuwd wie er allemaal meedoet aan de challenge in de Hobbyvision facebookgroep., Ik ben er zeer blij mee raakt mijn spinner lekker gevuld.


Deze stencil heb ik als basis gebruikt samen met de punch van Vaessen creative. Als papier heb ik deze van Crafters Companion genomen, op dit papier kun je met vele mediums aan de slag maar vooral het is stevig.


Met de Distress inkt Salty ocean en Brushed corduroy heb ik een simpele achtergrond gemaakt. De twee kleuren wat over laten blenden en gespetterd met Ground espresso.


Met de stansmal Scenery borders van Studio light zijn de zandbakjes gemaakt. En opnieuw zijn dezelfde kleuren bruin gebruikt.


Deze stansmal van Studio light heb ik gebruikt om de palmboom en de parasol mee uit te stansen, deze dan met simpele techniek ingekleurd met Copic markers.


Deze set van Sweet stories is van vorige kerst, vind deze rendienstjes super schattig dus gaan we deze gebruiken op de kaartjes. Qua grote zijn ze perfect op de memorydex kaartjes. Waar je wel op moet letten is als je een spinner gebruikt dat je accessoires je spinner niet hinderen bij het draaien.


Kijk de rendiertjes genieten op het strand, super mooi weer met palmboom , parasol , en de kanootjes niet te vergeten. De krab en de schelp komen uit een andere collectie van Sweet stories. 
hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan en doen jullie ook mee met de challenge!
veel knutselplezier!

Wil je meer weten over een product klik op het fotootje.

Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel Studio Light - JMA Collection Essentials - Mask Stencil - Basic Memorydex Studio Light - Sweet Stories Summer - Essentials - Cutting Die - Border Dies Vaessen Creative - Randpons - Rolodex Hole





Studio Light - Sweet Stories Christmas - Stamp & Cutting Die - Reindeers Studio Light - Sweet Stories Summer - Cutting Die - Bali Beach Distress Inkt - Mini - Ground Espresso Distress Inkt - Mini - Salty Ocean Distress Inkt - Mini - Brushed CorduroyStudio Light - Creative Craftlab - Essentials - Clear Stamp - Fa la la la laMemento inktkussen - Tuxedo Black